2002JSQ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Zakupilem sobie Live'a. Na karcie jest napisane: Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital. Ze oryginalnymi sterownikami karta dziala nieciekawie wiec chcialem sciagnac nowsze ze strony producenta. W ich wyszukiwarce nie znalazlem zadnych sterownikow dla Win98SE dla takiej karty, a dla pojedynczego Live'a wyskoczyly sterowniki dla Audigy, ktore z ta karta nie dzialaja... Czy ktos zetknal sie z takim BUBLEM? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Zakupilem sobie Live'a. Na karcie jest napisane: Creative SoundBlaster Live! 5.1 Digital. Ze oryginalnymi sterownikami karta dziala nieciekawie wiec chcialem sciagnac nowsze ze strony producenta. W ich wyszukiwarce nie znalazlem zadnych sterownikow dla Win98SE dla takiej karty, a dla pojedynczego Live'a wyskoczyly sterowniki dla Audigy, ktore z ta karta nie dzialaja... Czy ktos zetknal sie z takim BUBLEM? Zle szukałeś mi ta wyszukiwarka działa spox ale kozystalem ze strony w usa ! nie tej w polsce ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 :arrow: pobierz sterowniki z tad: http://www.americas.creative.com/support/w...asp?RD=download 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Taak, też jak szukałem sterowników do swojego SB128 PCI to myślałem, że mnie szlag trafi, za każdym wpisaniem co innego, mam w sumie 5 wersji...ale zdobyłem w końcu z supportem EAX- tylko na jednych działa. Właśnie na amerykańskiej stronie szukałem :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 najlepiej zrobisz jak zainstalujesz te stery: http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=24627 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...