elomelo Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Krotka pilka z mojej strony, czy bedzie to latalo bez problemu z wykrywaniem proca? Tzn. czy nie trzeba bedzie updateowac biosu, zeby plyta widziala poprawnie w/w procka? Jesli nie to czy lepiej kupic plyte z zestawu miguela707 ( Gigabyte P31-DS3L ) ? Daje ona w ogole jakas mozliwosc OC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 A nie lepiej sprawdzoną i bardzo dobrą eVGA 650i ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aldam Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 zobacz temat o P31 i p31ds3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blasphemy Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Krotka pilka z mojej strony, czy bedzie to latalo bez problemu z wykrywaniem proca? Tzn. czy nie trzeba bedzie updateowac biosu, zeby plyta widziala poprawnie w/w procka? Jesli nie to czy lepiej kupic plyte z zestawu miguela707 ( Gigabyte P31-DS3L ) ? Daje ona w ogole jakas mozliwosc OC? Jezeli chodzi o p5b to jest to plyta bezproblemowa i do e2160 wystarcza. Jednak imo lepiej zainwestowac w nowszą konstrukcje, jak np polecany gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Jak P5b jest bezproblemowa to ja nie chce widziec problemowej plyty. Ale jak pisali przedmowcy to lepiej wziac cos na nowszym chipsecie. Co do wykrywania to u mnie e2160 chodzil na biosie na ktorym nawet nie byl obslugiwany i jedynym dyskomfortem byla koniecznosc recznego ustawienia napiecia + dziwne rzeczy wypisywane w benchmarkach przy rozpoznawaniu proca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...