THORGAL Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Mam problem z nagrywaniem plytek w momencie jak chce zaczac nagrywac w Nero pojawia sie natychmiast blue screen z komunikatem Wystapil krytyczny wyjatek 0E w 0028:C003CB32 w VXD IOS(01)+0000146E...dalej znane teksty o uzyciu "ich troje" Wywalalem Nero lacznie z wymazaniem z rejestru, instalowalem na nowo, probowalem innego softu i nawet zmienilem nagrywarke na inna...nadal to samo :( Nagrywarka widzi plyty problem jest tylko w momencie nagrywania Nie chce przewalac calego systemu moze wczesniej ktos cos bedzie wiedzial...winde tez przeinstalowalem ale nie na nowo tylko zrobilem nakladke...pliss musze wypalic na jutro ponad 20 plyt (w obrebie Warszawy stawiam browara ;) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 Pokombinuj ze sterami do IDE, wczoraj miałem podobny problem na Epoxie 8rda. Blue sereenów coprawda nie było, ale Nero wywalał Command Sequence Error. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 format c: :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 ja mialem z nero taki sam problem, ale mi pomoglo zmiana softu na WinOnCd, oprocz tego wszystkie inne programy tez mi wywalaly blad Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxximuS Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 format c: :twisted: Ty to potrafisz pomagac... chyba jakas zaraz bo własnie mam to samo .. :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roth Opublikowano 9 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2003 wylacz Pci transmision delay w biosie. Chyba jakos sie to tak nazywa. Mnie pomoglo ale wczesniej uwalilem z 10 plitek zanim doszedlem do tego:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Chyba jednak ten pomysl z format c: nie jest taki zly...nic nie pomoglo :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 format c: :twisted: Ty to potrafisz pomagac... chyba jakas zaraz bo własnie mam to samo .. :evil: A po co grzebać w winzgrozie jak można Format c: i po kłopocie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...