Kszysiu Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 mam zamiar kupic se kompa ostatnio na tym forum doradzilisicie mi: mobo foxcoon P35a procek E2160 karte palita 8600gt sonic+ i 2gb ramu ale tera zastanawiam sie czy nie lepszy by byl np. jakis atlon dwurdzeniowy zamiast tego duo cora.... co o tym myslicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 mam zamiar kupic se kompa ostatnio na tym forum doradzilisicie mi: mobo foxcoon P35a procek E2160 karte palita 8600gt sonic+ i 2gb ramu ale tera zastanawiam sie czy nie lepszy by byl np. jakis atlon dwurdzeniowy zamiast tego duo cora.... co o tym myslicie?? ja bym bral msi neo2 fir/fr...co ja mowie ja biore ja :] e2160 lepszy po podkrecenniu x2 6000+ wysiada :) ponoc za niedlugo maja byc 8800gt 256mb za 600zł :wink: kupilbys 1gb ram narazie i dolozyl do 8800 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 no ale cojest lepsze jakis atlonik czy core duo? a codo neo2fr a allegro znalazlem neo2f czyms to sie ruzni?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 @Kszysiu niesamowity język Twoich postów...... e2160 Abit IP35 ( wiem upieram sie ) lub Foxconn P35A Palit 8600GT sonic 2x1GB OCZ Platinium rev2 PC6400 PS: warto dołożyc do 8800GT .... Pozdrawiam i polecam przyłożenie się do nauki ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 sorki za bledy ja mam tak od zawsze:) ale w kocu nie dowiedzialem sie czym sie te plyty rozna:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 sorki za bledy ja mam tak od zawsze:) ale w kocu nie dowiedzialem sie czym sie te plyty rozna:D:D:D to niczego nie tłumaczy ;) a co do płyt to szukajka ftw! MSI Foxconn Abit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 to niczego nie tłumaczy ;) a co do płyt to szukajka ftw! MSI Foxconn Abit na msi najlepiej sie kreci, fox ma problemy z e4xx, e2xxx a do abita trzeb kupić odrazu suszrke bo jak zimno w domu to trzeba ja ogrzac zeby komp ruszyl :lol: abit najgorszy potem fox a msi najlepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) a do abita trzeb kupić odrazu suszrke bo jak zimno w domu to trzeba ja ogrzac zeby komp ruszyl :lol: ;O ! pierwsze slysze, u mnie piec stoi przy oknie ( xD ) przy starcie temperatury wachaja sie od 10-15°C (sprawdzane, miernikiem UNI-T M838, jakims wyświetlaczem z budy :lol: no i czujnikami na mobo) płytka rusza bez problemu .... PS: a co do Foxconna to nie ze ma problem z e21xx i e4xxx tylko ma problem z fsb mniejszym niz 1066 ;) Edytowane 9 Listopada 2007 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ;O ! pierwsze slysze, u mnie piec stoi przy oknie ( xD ) przy starcie temperatury wachaja sie od 10-15°C (sprawdzane, miernikiem UNI-T M838, jakims wyświetlaczem z budy :lol: no i czujnikami na mobo) płytka rusza bez problemu .... PS: a co do Foxconna to nie ze ma problem z e21xx i e4xxx tylko ma problem z fsb mniejszym niz 1066 ;) aha sory to jest z ip35-e :wink: a na testach chyba na egieldzie pisali ze ma problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) aha sory to jest z ip35-e icon_wink3.gif a na testach chyba na egieldzie pisali ze ma problemy wybaczam ;) tak zachwalam tego abita bo jak do tej pory z tych płyt przez ktore przeleciał mój procek na tej leci najwiecej. Najpierw p5n-e sli - kupa ;) Vdrop ~0.08V max 3.1@~1.45V foxconn dał prockowi 3.2GHz niecałe natomiast na tym abicie procek smiga az milo @3.3GHz przy dosc niskim napieciu ( podpis ) dlatego tak czesto polecam tego Abita :) PS: a na foxconnie moj proc dopiero wstal na 1066qpb .... i chodzil bez zarzutow Edytowane 9 Listopada 2007 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Bierz foxconna, jest naprawdę dobrą płytką :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Bierz foxconna, jest naprawdę dobrą płytką :) Bierz msi, jest naprawde dobra plytka :blink: to nie wystarczy on musi poczytac testy i tematy o oby dwoch a to ze msi jest fajna plytka to tez mozna powiedziec. ja bede ja miał w poniedzialek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 wybaczcie :D musialem.... bierz abita ip35 to naprawde dobra płytka xD a tak powaznie poczytaj sobie tematy na forum o tych mobaskach i wybierz sobie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 dobra jak juz kazdy chwali swoje xd to ja ci powiem . bierz asusa p5k !! xd :lol: :lol: a rilli to . http://www.purepc.pl/node/1076 a karta to poczekac na 8800gt a jak nie chcesz czekac to bierz ta . a ja jako wlasiciel sonica + , moge ci ja polecic :DD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 dobra jak juz kazdy chwali swoje xd to ja ci powiem . bierz asusa p5k !! xd :lol: :lol: a rilli to . http://www.purepc.pl/node/1076 a karta to poczekac na 8800gt a jak nie chcesz czekac to bierz ta . a ja jako wlasiciel sonica + , moge ci ja polecic :DD mysle ze za okolo meisiac gts 320/640 bede po 500zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ale nadal nie wiem jaka roznica miedzy neo2fr a neo 2f :D:D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_kubek2 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 mysle ze za okolo meisiac gts 320/640 bede po 500zł :)Nie będa. 8800GTS 320MB ma być (UWAGA!!!) wycofany z produkcji (©by CDA a oni to wzieli ze strony nvidi), a 640MB ma być trochę ulepszone więc nie stanieje napewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Tak . Teraźniejsze GTS będą wycofane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Tak . Teraźniejsze GTS będą wycofane. szkoda pozostaje kupno od kogos kto kupuje wszystko najlepsze i tanio sprzeda gts-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Dużo ludzi wyprzedaje. Widziałem nawet gdzieś za 650 zł ktoś chciał spompować. A większość koło 800 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Dużo ludzi wyprzedaje. Widziałem nawet gdzieś za 650 zł ktoś chciał spompować. A większość koło 800 ;)jak kolo 800 to wole tylko 8800gt :) jakby ktos za 500 sprzedawal o tak :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Tylko , że na 8800GT za 800 zł poczekasz trochę ;) ale warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kszysiu Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 kurde ale temat byl inny:D:D:D duo ccore czy amd??? czym sie ruzno neo2fr od neo2f:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer805 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 kurde ale temat byl inny:D:D:D duo ccore czy amd??? czym sie ruzno neo2fr od neo2f:) dual core!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 /close imo. tu tylko spam a autor nie ma zamiaru sie uczyc. gl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 @Kszysiu niesamowity język Twoich postów...... e2160 Abit IP35 ( wiem upieram sie ) lub Foxconn P35A Palit 8600GT sonic 2x1GB OCZ Platinium rev2 PC6400 PS: warto dołożyc do 8800GT .... Pozdrawiam i polecam przyłożenie się do nauki ;] Nie sądzę, że warto dołożyć do 8800gt, sądzę, że można przetrzymać na czymś słabszym okres do momentu premier serii 9xxx i odpowiedzi Amd/Ati ;). Uważam, że takie hop w kierunku 8800GT może być nienajlepszym rozwiązaniem, ale to tylko moja opinia. Tak w ogóle MSI P35 Neo-F jest zachwalaną płytką, podobnie jak Foxconn i Abit. Myślę, że z każdej będziesz zadowolony, podobnie jak ich użytkownicy, uważam również, że nie należy czynić sporów w stylu MSI lepsza, Foxconn gorsza, Abit najgorsza itp. Nie na tym polega rzecz. Poprostu są to "bogate" płyty i rzesze użytkowników je posiadających sobie je wychwala, a to o czymś świadczy. Oczywiście jakieś małe wady, babole mogą się pojawić w x płycie jest coś z fsb, w y z napięciami itp, ale to jej nie przekreśla, ponieważ jest/są to "problem"/y do ominięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...