victor Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Moj komp to duron 1,2 128ddr His radeon 9000 soltek drv5 KT333 od kiedy mam tego radeona w kazdej grze mam zwisy albo po kilkunastu minutach albo zaraz po włączeni a czasami gram ile chce i mi sie nic niewiesza wczesniej miałem tnt2 m64 i to był najstabilniejszy komputer w moim zyciu chyba juz wszystkie mozliwe sterowniki instalowałem do radeona do agp do płyty głównej w windows XP 98 czy ME ogojetnie jaki system sa zwisy i zwisy zamontowałem na karcie wiatraczek bo sie grzała jak cholera niepomogło jak zapuszcze jakiegos plugina w winampie tak samo zwis albo zaraz albo po jakims niedługim czasie juz nieiwem co jest grane pomocy! :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naquim Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Sprawdz czy nie masz jakis konfliktow versji menadżerze urządzen. Znam przypadki w ktorych przyczyna takiego zachowania sie kompa byl modem lub karta dzwiekowa (co jest bardzo mozliew bo korzystaja z niej gry i winamp w ktorych ci sie komp zawiesza). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 niema zadnych konfliktow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Zasilacz?? Sprawdź czy napięcia są w porządku. Jeśli masz codeszajsa to bardzo prawdopodobne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ko5ma Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 A przede wszystkim - przeinstalowałeś windę...? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti 666 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 1) Reinstalka windy 2) chyba nie masz tylu systemow na raz albo nie urzywałeś uaktualniania ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 W cd-Actionie był test his radeona 9000 (nie wiem czy pro czy nie ) i mieli po ostrej jezdzie nie stabilności systemu.Okazało się że winne są kości pamięci które się mocno zgrzały.Może masz wysoką temperature w pokoju :? Dotknij po zwisie kości pamięci by sprawdzić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...