Skocz do zawartości
victor

ogromny problem

Rekomendowane odpowiedzi

Moj komp to duron 1,2 128ddr His radeon 9000 soltek drv5 KT333

od kiedy mam tego radeona w kazdej grze mam zwisy albo po kilkunastu minutach albo zaraz po włączeni a czasami gram ile chce i mi sie nic niewiesza wczesniej miałem tnt2 m64 i to był najstabilniejszy komputer w moim zyciu chyba juz wszystkie mozliwe sterowniki instalowałem do radeona do agp do płyty głównej w windows XP 98 czy ME ogojetnie jaki system sa zwisy i zwisy zamontowałem na karcie wiatraczek bo sie grzała jak cholera niepomogło jak zapuszcze jakiegos plugina w winampie tak samo zwis albo zaraz albo po jakims niedługim czasie juz nieiwem co jest grane pomocy! :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdz czy nie masz jakis konfliktow versji menadżerze urządzen. Znam przypadki w ktorych przyczyna takiego zachowania sie kompa byl modem lub karta dzwiekowa (co jest bardzo mozliew bo korzystaja z niej gry i winamp w ktorych ci sie komp zawiesza).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W cd-Actionie był test his radeona 9000 (nie wiem czy pro czy nie ) i mieli po ostrej jezdzie nie stabilności systemu.Okazało się że winne są kości pamięci które się mocno zgrzały.Może masz wysoką temperature w pokoju :? Dotknij po zwisie kości pamięci by sprawdzić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...