przeciwnik Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Jakie musze zainstalować kodeki w windzie xp zeby wszystko chodziło bezproblemowo? obecnie mam dvix 5.02 i xvid i na niektórych filmach nie mam dżwięku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Najprawdopodobniej brakuje ci kodeka AC3. Poszukaj na sieci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Proponuje K-Lite CodecPack najnowsza wersje znajdziesz tutajhttp://home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm#kazaa :) :) pozdrawiam:PPPPPPPPPPPPPPPPPPP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Dzięki serdeczne za zainteresowanie! wieczorem będe testował bo teraz jestem w robocie:-) a co powiecie na: ACE Mega CoDecS Pack v5.01 link poniżej http://www.tweakzone.nl/downloads/bekijk/1244 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 Nimocodek i ffdshow i wszystko chodzi ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 10 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2003 nimo kodek '' gryzie'' się niestety z windą xp:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 nimo kodek '' gryzie'' się niestety z windą xp:( dziwne.. u mnie chodzi cacy....+ ffdshow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 A ja mam najnowszy wypust "Kasia i Tomek i niby robione jest XVIDEM a nic tego nie rusza a codec wg. gspot w systemie jest zainstalowany :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Nigdy NIMO ani zadnych ACE... Zainstaluj DivX 5.03, XViD oraz AC3 i wszystko powinno smigac. W opcjach DivXa znajdz i zaznacz "Overlay Extended Mode"... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 A ja mam Xvid + DivX 5 + AC-3 + DShowPack (z wbudowanym ffshow i wylaczam oblsuge OGG). I taki zestaw w zadnym filmie mnie nie zawiodl - z Nimo mialem problemy itd, wiec zlozylem zestaw wlasny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pl00b00 Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 a ja mam tylko ffdshow i ac3 i wsio jak do tej pory chodzi i nie a zadnych problemow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...