tiger1981 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Witam Mam kłopot , (obecnie korzystam z konta brata ) natomiast pod moim nickiem "vice" przy logowaniu mam taki komunikakt: Co zrobić? kontaktowałem się z administracją bez odzewu , przeinstalowałem przegladarke bez rezultatów Proszę o pomoc Edytowane 12 Listopada 2007 przez tiger1981 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fracha Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 (edytowane) Parę dni temu również pojawiał mi się taki komunikat ale tylko gdy klikałem w link "Zobacz nowe posty". Problem sam zniknął po niecałych 2-dniach więc sądzę że Tobie też zniknie ;) Edytowane 12 Listopada 2007 przez Fracha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiger1981 Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Mam to już od paru dni... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vice Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Dzięki. Teraz OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Poprawione. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...