Szymoon Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a ja z zupełnie innej beczki Jak się chamstwo mierzy :?: :lol: Jeżdżę samochodem i normalnie momentami krew mnie zalewa. :evil: co raz więcej beretów jeździ Podejrzewam, że w takim porównaniu chamstwa, Warszawa byłaby na ostatnim miejscu :evil: Ja mysle, ze jednak bylaby na pierwszym miejscu pod wzgledem chamstwa 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a ja z zupełnie innej beczki Jak się chamstwo mierzy :?: :lol: Jeżdżę samochodem i normalnie momentami krew mnie zalewa. :evil: co raz więcej beretów jeździ Podejrzewam, że w takim porównaniu chamstwa, Warszawa byłaby na ostatnim miejscu :evil: Ja mysle, ze jednak bylaby na pierwszym miejscu pod wzgledem chamstwa 8) tiaaaa ... jakos nie chce mi sie wiezyc, a troche pojedzilem po polsce ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 heheeh...w wyborczej byl kiedys taki test.mialem 125.mam 15 latkuff wiec to chyb jakos tak srednio ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
subar Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Oto co ukazalo sie w najnowszym wydaniu wprost. Jezeli chodzi o IQ to troche spadlismy ale nie tragedia, jednak jezeli chodzi o nasze rozumowanie, sami zobaczcie: http://www.geocities.com/subaruimpreza1999...92000/klasa.jpg http://www.geocities.com/subaruimpreza19992000/IQ.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 a ja z zupełnie innej beczki Jak się chamstwo mierzy :?: :lol: Jeżdżę samochodem i normalnie momentami krew mnie zalewa. :evil: co raz więcej beretów jeździ Podejrzewam, że w takim porównaniu chamstwa, Warszawa byłaby na ostatnim miejscu :evil: Ja mysle, ze jednak bylaby na pierwszym miejscu pod wzgledem chamstwa 8) tiaaaa ... jakos nie chce mi sie wiezyc, a troche pojedzilem po polsce ... No, jak na razie jeździłem po niewielu miastach (Kraków, Wawa, Częstochowa i Katowice i jakieś zadupia na wakacjach) i musze powiedzieć, że najgorzej było w Krakowie (w Katowicach sie zgubiłem :) i jeździłem baaardzo powoli) - zarówno pod względem prędkości jazdy jak i uprzejmości kierowców (wpuszczanie itp.) Kraków wypada maaarnie - czasami miałem nawet wrażenie, że niektórzy specjalnie utrudniają jazdę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Zoidberg Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Ale ten test to jakies inne IQ niz u nas bo srednia to 100 pkt, a w tych testach co robia w PL w poradniach srednia to 120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 rzuc linkiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 W swiecie wiedzy czytałęm że Kopernik miał 240 IQ, nieźle co?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...