Above Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 XP 32 Bit XP 64 Bit Vista 32 Bit Vista 64 Bit # Beta driver for GeForce 6, 7, and 8 series GPUs. # Recommended driver for Crysis. # Several game and application compatibility fixes. Please read the release notes for more information on product support, features, driver fixes and known compatibility issues. Jeszcze nie testowałem ,zwracam sie z prośbą do sidebanda aby zrobił to co zawsze , wywalił zbędny syf ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 (edytowane) I nie zapomniał o wyrzuceniu tego śmiesznego traya. Z góry dzięki. :* Edytowane 13 Listopada 2007 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 testowal ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 testowal ktos ? Wrzuciłem i na dzień dobry zniknęła mi zakładeczka odnosząca sie do ustawienia taktowania karty.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 hmm w takim razie jak optymistycznie wyglada ten nowy sterownik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Szybki test: karta jak w sigu takty 726/941: Riva Tuner 2.06 podkręca bez problemu: Ustawienia system w Crysis przy rozdzielczości 1280x1024 : Jedna klatka więcej vs stery 169.02: Edytowane 14 Listopada 2007 przez atomel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jupijupi Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 sprawdziłem i w sumie troszke lepsze .... w Sanctuary U 0.4 dały przyrost 2 klatek i 30 pkt ;) heh w grach nie sprawdzalem jeszcze... pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) sprawdziłem i w sumie troszke lepsze .... w Sanctuary U 0.4 dały przyrost 2 klatek i 30 pkt ;) heh w grach nie sprawdzalem jeszcze... pzdr A ja sprawdziłem w Crysisie. ale wyniki wydają się nawet słabsze niż przy 04 Edytowane 14 Listopada 2007 przez Zigi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Szkoda ze artami sypią ;/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Szkoda ze artami sypią ;/. u mnie nic sie nie sypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...