Skocz do zawartości
.NEO

.....::::: Ti4200 czy R9100 ?? :::::.....

Rekomendowane odpowiedzi

pytanko lekko bez sensu - 9100 i 8500 występuja w przedziale cenowym od 330 do 1000pln... to samo pewnie z Ti - powiedz konkretna kwotę to będzie mozna porównać - a pozatym SZUKAJ

Chyba coś pomyliłeś... "9100 i 8500 występuja w przedziale cenowym od 330 do 1000pln..." 1000 zł??? Może rok temu ale nie dzisiaj.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pytanko lekko bez sensu - 9100 i 8500 występuja w przedziale cenowym od 330 do 1000pln... to samo pewnie z Ti - powiedz konkretna kwotę to będzie mozna porównać - a pozatym SZUKAJ

Chyba coś pomyliłeś... "9100 i 8500 występuja w przedziale cenowym od 330 do 1000pln..." 1000 zł??? Może rok temu ale nie dzisiaj.

a fakt - omskneło mi się :D

hyhy mialobyć 600

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja wysiadam.

Czy Ty jesteś normalny .NEO?? :twisted:

W tym piszesz ze GF4 jest duzo lepszy od 8500 a teraz sam sie pytasz co lepsze, przy okazji pewnie znowu sie rozpęta kłutnia co bardziej oplacalne.

Sory za tak ostre slowa ale poprostu tego nie moge zrozumiec??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale nie wiem co on bo on twierdzi ze ti4200 jest slabszetak mu dalem na gg:GF4 Ti4200 (najlepszy wybor jak chcesz malo wydac i miec wiele )

a on odpisal: z tym to bym sie niezgodzil

sami widzicie a pozatym na forum najszybciej dostac odpowiedz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NEO specjalnie zalozyl watek bo mu sie nudzilo a wiedzial, ze temat wrazliwy.

ZAMYKAC TO !!![/quotno]

specjalnie ale na pewno nie po to zeby miec wiecej postow. jeszcze tak gleboko na leb nie upadlem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...