GhostRider12 Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Tak jak w temacie mam zamiar kupic kompa nowego i chce chlodzenie wodne zamontowac do nastepującego zestawiku^_^ Procesor Intel Core2 Quad Q6600 2,40 GHz (S775) BOX Płyta główna EVGA nForce 680i SLI Mainboard Basic [122-CK-NF68-T1] Pamięć RAM 4X GoodRam DDR2 1GB 800MHz PRO Karta graficzna 2X GeForce 8800 GT XFX 512MB TV & 2x DVI (PCI-E) XXX Edition Thermaltake Armor Black z oknem 2X Dysk twardy IDE/SATA WD Caviar SE-16 320 GB WD3200AAKS16MB cache SATA-II Zasilacz OCZ GameXStream 700W SLI Lite-ON DVD+/-RW LH-20A1H LightScribe BOX white / black / silver Co byscie radzili za chlodzonko wodne do tej maszynki?? ^_^ Pozdrawiam EDIT: Fundusze na to chldozenie to od 700zl do 900zl :) EDIT2: Chcial bym juz jakis zestaw i najlepiej cos z www.komputronik.pl gdyz tam bede skladal zamowienie na czesci ^_^ Edytowane 14 Listopada 2007 przez GhostRider12 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostRider12 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 To jak pomoze ktos w doborze chlodzenia ?? Prosze juz nie dlugo chce wymieniac moją "bestie" :D ^_^ Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Nauczysz sie samodzielnosci czy mam Ci pomoc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 Matko kochana...ale lenistwo... Poczytaj kilka tematów w tym dziale, ktoś już nawet niedawno szukał zestawu w tym przedziale cenowym... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostRider12 Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 ŁADNE MI FORUM I TU NIBY KTOS MA MI POMOC? LADNIE PROSZE A TU TAKIE WYPOWIEDZI!?!?!?! WY JESTESCIE JEDNAK LENIWI JAK KTOS SIE NIE ZNA TO CO [ciach!]A MA ZROBIC? CHLODZENIA TO NIE MOJA DZIALKA!! SZUKAM KOGOS NA TYM FORUM CO SIE ZNA I MA OCHOTE POMOC I DOBRAC ODPOWIEDNIE CHLODZENIE DO MOJEGO ZESTAWU A NIE KOGOS KTO SOBIE GLUPIO NAPISZE!! WAM PODZIEKUJE LENIE!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 My lenie ? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=240902 => nawet Ci się scrollem nie chciało zjechać...i kto tu jest leniem ? A tak btw. to zaraz Orgiusz Cię pozdrowi ;) Pozdrawiam rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 ŁADNE MI FORUM I TU NIBY KTOS MA MI POMOC? LADNIE PROSZE A TU TAKIE WYPOWIEDZI!?!?!?! WY JESTESCIE JEDNAK LENIWI JAK KTOS SIE NIE ZNA TO CO [ciach!]A MA ZROBIC? CHLODZENIA TO NIE MOJA DZIALKA!! SZUKAM KOGOS NA TYM FORUM CO SIE ZNA I MA OCHOTE POMOC I DOBRAC ODPOWIEDNIE CHLODZENIE DO MOJEGO ZESTAWU A NIE KOGOS KTO SOBIE GLUPIO NAPISZE!! WAM PODZIEKUJE LENIE!! Nie ma za co. Niestety na tym forum hasło "nie rób tego sam, zrób to z nami" nie ma racji bytu - tutaj z reguły namawiamy, aby każdy myślał za siebie. Jak chcesz krzyczeć - to może wyjdź i krzycz gdzie indziej? Ja akurat nie mam ochoty czytać Twoich wrzasków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 15 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2007 ŁADNE MI FORUM I TU NIBY KTOS MA MI POMOC? LADNIE PROSZE A TU TAKIE WYPOWIEDZI!?!?!?! WY JESTESCIE JEDNAK LENIWI JAK KTOS SIE NIE ZNA TO CO [ciach!]A MA ZROBIC? CHLODZENIA TO NIE MOJA DZIALKA!! SZUKAM KOGOS NA TYM FORUM CO SIE ZNA I MA OCHOTE POMOC I DOBRAC ODPOWIEDNIE CHLODZENIE DO MOJEGO ZESTAWU A NIE KOGOS KTO SOBIE GLUPIO NAPISZE!! WAM PODZIEKUJE LENIE!! Misiu kolorowy, jak juz zapewne przeczytales z poprzednich postow, na tym forum probujemy uczyc myslenia i samodzielnosci. Faktycznie - na poczatku kazdy kazdemu pomagal i bylo milo, ale to dzialo sie za czasow jak wiekszosc nie byla z promocji neostrady i nie kierowala sie zyciowa maksyma - niech inni za mnie to zrobia bo umieja. Zakladac konto zeby pieprznac temat nie znam sie, znajdzie mi bo [gluteus maximus] nie chce mi sie ruszac do przylepionych watkow dla poczatkujacych zagwarantowales sobie etykietke usera na ktorego wiekszosc nawet nie zwroci uwagi. Sam tez nie znam sie na chlodzeniu wodnym ale sadze, ze w ciagu godzinki mialbym dosyc powazny szkic zestawu pod swoj konfig za konkretna sume gotowki. Jak za kilka lat bedziesz czegos potrzebowac w pracy to siadziesz na srodku biurka i zaczniesz wrzeszczec zeby ktos zrobil to za ciebie zamiast samemu wykazac inicjatywe? W takim razie zycze powodzenia przy ew awansach/podwyzkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhostRider12 Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Az zal mi was wszystkich.... Jedna osoba mi pomogla i za to jestem jej wdzieczny ^_^ cytat"Nie ma za co. Niestety na tym forum hasło "nie rób tego sam, zrób to z nami" nie ma racji bytu - tutaj z reguły namawiamy, aby każdy myślał za siebie. Jak chcesz krzyczeć - to może wyjdź i krzycz gdzie indziej? Ja akurat nie mam ochoty czytać Twoich wrzasków." To na h&& zes tu zagladal? Tak jak pisalem zal mi was forum to zostalo mi polecone bo sa tam najlepsi ale ja tu widze tylko d***** i nic wiecej (są wyjątki) ZEGNAM!! <WNW><WNW> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) haha, rozbawiłeś mnie koleś... Powodzenia na innym forum, bo z takim podejściem pomogą Ci albo lamki nie wiedzące nic o LC/WC(dzieci neo takie jak ty) albo idiota który będzie pomagał takiemu ignorantowi/leniowi co TY. Edytowane 16 Listopada 2007 przez rafwlkp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Az zal mi was wszystkich.... Jedna osoba mi pomogla i za to jestem jej wdzieczny ^_^ cytat"Nie ma za co. Niestety na tym forum hasło "nie rób tego sam, zrób to z nami" nie ma racji bytu - tutaj z reguły namawiamy, aby każdy myślał za siebie. Jak chcesz krzyczeć - to może wyjdź i krzycz gdzie indziej? Ja akurat nie mam ochoty czytać Twoich wrzasków." To na h&& zes tu zagladal? Tak jak pisalem zal mi was forum to zostalo mi polecone bo sa tam najlepsi ale ja tu widze tylko d***** i nic wiecej (są wyjątki) ZEGNAM!! <WNW><WNW> Wielu userow majacych pojecie udziela sie takze na tym forum. Co nie znaczy ze maja prowadzic za raczke ale moze zrozumiesz to jak dojzejesz emocjonalnie bo na razie mam dosc jalowej polemiki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...