xan123 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ostatnio wpadł mi w ręce straszliwie gorący C2 Q6600, i tak myślę że chyba go utopię.... Chciałbym coś wydajnego i dość kompaktowego, udało mi się sklecić coś takiego: Swiftech APOGEE GTX 299.00PLN - IMO troche za drogi... Jakie inne bloki nadają się na quada? Black Water Advanced 123 rev. 2.0 168.99PLN (chyba ok?) Alphacool AP700 12 V 179.00PLN (jakieś recenzje? spostrzezenia?) Szybkozłączka skręcana SM8/10, gwint 1/4" - prosta (6x) 36.00PLN Innovatek wąż 8x10mm UVR niebieski 19.00PLN Akasa Quiet Fan 120x120x25mm (x3) - 75.00PLN (no i tu strzal..) Jak widać łącznie prawie 800zł. Troche za duzo. Jak widac mam kilka watpliwosci, mam nadzieje ze pomozecie mi je rozwiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaDiQ Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Wg. mnie lepiej na quada nadaje sie D-tek Fuzion. Pompkę zmień na coolriver'a 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan123 Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 (edytowane) Wg. mnie lepiej na quada nadaje sie D-tek Fuzion. Pompkę zmień na coolriver'a 2.Nom i na tych 2 zabiegach moge 100zł już oszczedzić :) EDIT: A cóżto za ustrojstwo: pompka Wygląda jak coolriver2, po prostu brandowana? Edytowane 4 Sierpnia 2007 przez xan123 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ITpro Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ta sama fabryka, te same części, też Polska marka i ta sama pompka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja bym nie dawał Coolrivera/Black Watera na tak mocnej grzałce będą duże różnice w temperaturach w zależności od przepływu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 ohh rly? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobih Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2007 u mnie rownie dobrze sprawowal sie dtek jak i apogee gt. roznica temperatur w stresie przy pewnym oc i roznych biegach lainga d5 siega 5st! pisalem o tym w watku o dteku ztcp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 (edytowane) ohh rly? http://www.hardwarecanucks.com/hardwarecan...ee-vanilla.html Q6600@2975MHz 1.6V Laing D5 at full speed Thermochill PA120.2 Wygrał D-tek, więc tak jak widzisz wiele zależy od danego testu. Edytowane 6 Września 2007 przez Kosiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2007 Wygrał D-tek, więc tak jak widzisz wiele zależy od danego testu. Laing D5 at full speed Prawie jak CR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...