demisen Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam, mam pytanie dla super pro. Mam w kompie 2 dyski, chcę zrobić w front panelu 2 przyciski np. czerwony i niebieski, chce aby po wciśnięciu czerwonego guzika prąd był dostarczany tylko do dysku nr1, natomiast przycisk niebieski dostarcza prąd tylko do dysku nr2. W zależności kto będzie siedział przed PC, przed uruchomieniem odpali swój dysk. Da radę coś takiego zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Da. Zamontowanie przełącznika do 2 kabli to za specjalnie "super pro" nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demisen Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Są może takie gotowe przejściówki molex - > przełącznik -> hdd ? Różne cuda są na allegro, ale nawet nie wiem jak szukać czegoś takiego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Są może takie gotowe przejściówki molex - > przełącznik -> hdd ? Różne cuda są na allegro, ale nawet nie wiem jak szukać czegoś takiego.puknij się w czółko albo idź do konta i zastanów się nad sobą, po co chcesz to robić czy nie wystarczy odpowiednie skonfigurowanie praw dostępu w systemie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 poza tym.. nieciekawie widzę sytuację gdy ktoś przełączy takowy przełącznik podczas pracy systemu :), bo tego wykluczyć nie możesz - wynika to z praw merfiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...