borek-net Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Prosił bym o podanie konkretnych modeli które waszym zdaniem były by godne uwagi. Chodzi mi o czarne mogą być w wersji OEM. Interfejs Sata, najlepiej jak bym je dostał na agito lub apollo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 ASUS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 17 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2007 Samsung :P Polecam - bo mam - i jest miodna - cicha, szybka i w ogóle fajna ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Mam samsunga i jestem bardzo zadowolony, ale mysle, ze wszystkie wymienione napedy beda dobre. Poczytaj temat o nagrywarkach na sata w dziale dyski i napedy, to bedziesz wiedzial jakie sa roznice pomiedzy napedami, ale moim zdaniem roznice nie sa duze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobster Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Samsung SH203N - mam i polecam, nagrywa ok, odczytuje ok, żadnych problemów. Napęd na SATA więc przy grach z zabezpieczeniami można szybko odłączyć bezpiecznie napęd, kultura pracy ok, brak wibracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xior Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 asus drw-1814BLT mam i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Mam starszą generacje ASUS'a ... 1608P3S i jestem zadowolony, gdy ją kupowałem to był jeden z najsensowniejszych wyborów ... 3 lata gwarancji... a dodatkowo jest to Pioneer ... można sobie z niego zrobić nawet wersję z LabelFlash :) Obecnie chyba ASUS nadal to napędy Pioneer'a z nową nalepką. Ja bym chyba zainwestował w tę firmę ... do Smasunga nie mam przekonania, a LG nie lubię (obecnie mają lepsze napędy ale mam awersje po tym jak miałem od nich dwa CD-ROM-y i oba rozrywały płyty... stare czasy, ale uraz zostaje...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja od zawsze mam napędy LG i nigdy się na nich nie zawiodłem. Lecz teraz się wszystko pozmieniało w technologiach i procesie produkcji więc tak naprawdę nie ma większego znaczenia której firmy napęd wybierzesz bo praktycznie wszystkie potrafią to samo. Weź ten który ma najlepszą cenę i dogodne warunki gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja bym nie tykal liteona, neca i moze benq o ile to jeszcze gdzies jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borek-net Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Samsung SH-S203N Asus DRW-1814BLT Wasze recenzje sie przydały:) wybór pada na te dwie; orzeł, reszka:D zamawiam za ok 2 tyg. cały zestawik już sie nie mogę doczekać:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...