wodzian Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam Czy ktorys z forumowiczów jest mi w stanie powiedziec jaka wydajnosc bedzie prezentowal dysk podpiety pod PATA pod vista ze standardowymi sterownikami microsoftu? Niestety z tego co mi wiadomo pod viste nie wyszly stery PATA nf4:(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 ja mam viste na gigabyte n650sli-ds4 i seagate 7200.7 pata 200gb i smiga bezproblemowo, bez odczowalnych roznic w stosunku do dyskow na sata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Niestety z tego co mi wiadomo pod viste nie wyszly stery PATA nf4:(.Jakby były do czegokolwiek potrzebne to by wyszły.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...