Skocz do zawartości
sieniek

Amacrox 450 Pnf

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

A więc zastanawiam sie jaki wybrac zasilacz, czy ten zasilacz (400w) czy 300w ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>?

moj sprzęt :

- E2160,

- x1950 pro 256 sapphire,

- foxconn p35a

- Chłodzenie Boxowe

- 2x1gb 667mhz

mam jeszcze pytanko czy na tym zasilaczu moge sobie "spokojnie" kręcić?

I jak bym dokręcił np na boxowym do 2,7 to jaka była by temperatura (około) ;)

Nie pytam do ilu podkręce bo będzie ban ; - /

A i jeszcze jedno pytanie mam kingstony 2x1gb 667mhz i jak mielibyscie do wyboru podkrecenie 667mhz do 800mhz albo 512 ram gratis co byscie wybrali, stoje miej wiecej w takowej sytuacjii ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zestaw złożyłeś OK, ram > Kingston 667, nie kupuj kości po 512, bo zapchasz niepotrzebnie sloty

procek - temperatury zależą od sztuki jaka Ci się trafi (czy będziesz musiał voltować)

zasilacz > amacrox ax450pnf jest OK :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Beka, mam 2x1 GB Kingstony 667mhz i mam jeszcze 512 Kingstony 677mhz DDR 2 i niewiem czy lepiej wlorzyc jeszcze te 512 czy krecic 2x1gb na 800mhz ? co jest bardziej wydajne?

Jeśli nic nie dokupujesz, to włóż co masz, w razie upgrade po prostu wyjmiesz tą 512MB. Jakbyś miał ją kupować, to mija się z celem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi