sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Witam! A więc zastanawiam sie jaki wybrac zasilacz, czy ten zasilacz (400w) czy 300w ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>? moj sprzęt : - E2160, - x1950 pro 256 sapphire, - foxconn p35a - Chłodzenie Boxowe - 2x1gb 667mhz mam jeszcze pytanko czy na tym zasilaczu moge sobie "spokojnie" kręcić? I jak bym dokręcił np na boxowym do 2,7 to jaka była by temperatura (około) ;) Nie pytam do ilu podkręce bo będzie ban ; - / A i jeszcze jedno pytanie mam kingstony 2x1gb 667mhz i jak mielibyscie do wyboru podkrecenie 667mhz do 800mhz albo 512 ram gratis co byscie wybrali, stoje miej wiecej w takowej sytuacjii ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 zestaw złożyłeś OK, ram > Kingston 667, nie kupuj kości po 512, bo zapchasz niepotrzebnie sloty procek - temperatury zależą od sztuki jaka Ci się trafi (czy będziesz musiał voltować) zasilacz > amacrox ax450pnf jest OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Beka, mam 2x1 GB Kingstony 667mhz i mam jeszcze 512 Kingstony 677mhz DDR 2 i niewiem czy lepiej wlorzyc jeszcze te 512 czy krecic 2x1gb na 800mhz ? co jest bardziej wydajne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 2x1 lepiej bo bedzie dual channel. A po dołożeniu 1kosci 512 nie bedzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 zasilacz ma głośny wentyl, taka moja opinia ale ja mam b.czułe ucho. BTW: boxowe chłodzenie proca i grafiki będzie głośniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Ale to tez sa ( jest 677mhz) DDR II, czyli mowisz ze niewarto ich dokladac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Beka, mam 2x1 GB Kingstony 667mhz i mam jeszcze 512 Kingstony 677mhz DDR 2 i niewiem czy lepiej wlorzyc jeszcze te 512 czy krecic 2x1gb na 800mhz ? co jest bardziej wydajne?Jeśli nic nie dokupujesz, to włóż co masz, w razie upgrade po prostu wyjmiesz tą 512MB. Jakbyś miał ją kupować, to mija się z celem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Witam! A więc dzisiaj wszystko podłączyłem ( wydaje mi się że dobrze), ale po włączeniu komputera wogóle bios nie startuje, a głośnik wewnętrzny wydaje 8 sygnałów . Dzięki z góry za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 BLAGAM POMOCY !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaX_CCC Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 zasilanie dodatkowe podłączyłeś? sprawdź wszystko jeszcze raz. RAM docisnięty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Sprawdź w instrukcji płyty co oznacza 8 pisków i wróć tu wtedy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...