Dziuby Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Hehehe mam roczne konto premium na rapidzie i z tego co mi wiadomo nie ma żadnych ograniczeń, tak myślałem do dziś Dla tych co nie znają murzyńskiego (angielskiego) dodam ze zablokowali mi konto, nie wiem na ile ze względu na pobranie 25gb przez 5 dni, to się nazywa zasysanie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=202168 googlarka przyjacielem juzera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 I wszystko jasne, prawdopodobnie jutro wszystko powróci do jako takiej normy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...