lewy Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 Witam, mam problem z konfiguracją MS Outlooka 07 dla domeny @mail.com . Jaki powinienem wpisać dla niej SMTP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optimise Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 Witam, mam problem z konfiguracją MS Outlooka 07 dla domeny @mail.com . Jaki powinienem wpisać dla niej SMTP ?znalazłem tylko cos takiego: Mail.com Mail SettingsThe Mail.com email service allows you to use POP3 and SMTP servers for accessing your Mail.com mailbox. Mail.com Mail Incoming Mail Server (POP3) - pop1.mail.com (port 110)Outgoing Mail Server - use your local ISP SMTP mail server Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewy Opublikowano 28 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2007 znalazłem tylko cos takiego: Mail.com Mail SettingsThe Mail.com email service allows you to use POP3 and SMTP servers for accessing your Mail.com mailbox. Mail.com Mail Incoming Mail Server (POP3) - pop1.mail.com (port 110)Outgoing Mail Server - [b]use your local ISP SMTP mail server[/b] Również to znalazłem, tylko o co z tym isp smtp chodzi ? Na about.com niby pisze że mail ma darmową obsługe pop'u, ale nawet jego aktywacji w ustawieniach nigdzie nie ma :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
optimise Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Również to znalazłem, tylko o co z tym isp smtp chodzi ? Na about.com niby pisze że mail ma darmową obsługe pop'u, ale nawet jego aktywacji w ustawieniach nigdzie nie ma :mur:może to znaczy że musisz znaleźć dostawcę udostępniającego tzw. anonimowe smtp? (dziś bardzo rzadko stosowane) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...