marikkkk Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Pomozcie w wyborze monitora, zastanawiam sie nad Samsungiem 931BW a Samsungiem SM 2032BW. Nie musza byc dokladnie te, wiec jak macie jakies inne w podobnej cenie to dzieki. 19 lub 20 calowe:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 A czemu nie 22" ? Bo samsunga 223bw mozna wyrwac juz za mniej niz 1000 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xantype Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 w tej wielkosci Iiyama ProLite E2001WSV i 30 dni gwarancji na zle pixele... wiec moze bedzie to dobry wybor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marikkkk Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 A jakies wskazówki na co mam patrzec przy wyborze? kontrast, czas reakcji, rozdzielczosc itd.? i jakie sa najlepsze, jakich nie warto brac :) dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 A jakies wskazówki na co mam patrzec przy wyborze? kontrast, czas reakcji, rozdzielczosc itd.? i jakie sa najlepsze, jakich nie warto brac :) dziekiJeśli kupujesz coś na TN to wybieraj model z napisem 2 ms - nie oznacza to że ten monitor ma taki czas realnie , ale oznacza to że to model TN z "dopalaczem" - jest szybszy niż TN bez dopalacza oznaczone jako 5 ms (niektórzy mówią że nie widzą różnicy ... ale ja tam widzę ). Najszybsze są TN 2 ms i S-IPS 6 ms ... następnie A-MVA 8 ms ... ... i następnie TN 5 ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areliusz Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 posiadam Samsunga 940BW i jestem zadowolony z niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...