radziuinblack Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam! Jak w temacie. Mój kolega planuje sobie małą modernizacje komputera. Ja osobiście nie mam żadnych pomysłów na mobo od czasu wycofania słynnego Abita, a jeżeli chodzi o proca to najlepszym wyborem byłby chyba Athlon 3600+ Brisbane. Jedynie co mogę polecic to Asus M2N nForce (teraz tylko nie wiem jaka wersja nforce'a), DFI Infinity Ultra II, lub jakiegoś Foxconn'a N570SM2AA-8EKRS2H (co za nazwa :mur: ) Co polecacie waszym zdaniem? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlienMks Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 DFI Infinity Ultra II i jakiś używany 3600+ za 150-160 zł i do tego OC ile tylko się da i będzie cacy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Musi być AM2 ? Za tą cenę , jak dobrze skmini to ma Dual Core E2140 + zacne mobo i 3GHz na procku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...