delpiero Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam, Mam drukarke Brother MFC - 215C i wyskakuje mi komunikat na panelu ze brak żółtego i niebieskiego tuszu i przez to nie moge drukowac nawet w kolorze czarnym. Czy istnieje jakis sposob by oszukac to urządzenie żebym mógł drukować dokumenty czarnym tuszem jednoczesnie nie mając tuszu żółtego i niebieskiego? Pozdrawiam i dziekuje PS przeszukiwałem forum pod hasłem "Brother" i czytałem topiki ale nie znalazlem rozwiazania. Moze pod zlym haslem szukam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Musisz zakleic transoptor. Transoptory znajduja sie na prawej sciance pojemnika z tuszami. Lub robisz inaczej : Zaklejasz to miejsce czarna tasma : Chodzi o ten srodkowy trzpien w którym widac tusz. Drukara moze sie ciebie spytac czy to jest nowy czy stary tusz powiedz ze sraty ( bedzie chciała wykonac kalibrace i czyszczenie dysz) Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Kwazor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabryśka Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 a potem już możesz zapomnieć o tym że coś kolorem wydrukujesz!!! przeczytaj moj post tutaj w innym wątku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...