Gość zakinho Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam mam monitor jak w temacie . Na poprzednim windowsie xp mialem odswiezanie 100hz przy 1024x768 teraz postawilem windowsa na nowo i mam rozdzialke 1024x768 i odswiezanie 85hz . Sterowniki jakies wgrane. Co robic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam mam monitor jak w temacie . Na poprzednim windowsie xp mialem odswiezanie 100hz przy 1024x768 teraz postawilem windowsa na nowo i mam rozdzialke 1024x768 i odswiezanie 85hz . Sterowniki jakies wgrane. Co robic? 1) ustawienia ekranu-ustawienia zawansowane-zakładka monitor-odznacz ukryj tryby,których ten monitor nie moze wyswietlic-powinno pokazac sie 100Hz 2) jesli to nie pomoze,wgraj najnowsze stery do karty graficznej i stery do monitora i sprobuj jak wyzej 3) i ostatecznosc czyli powerstrip lub riva tuner i wybranie odpowiednieg odswieżania do danej rozdzielczosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 i nic nie dalo maks jest 85 hz a ja caly czas wczesniej mialem 100 hz :(( da sie jakos to zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Mi się pojawiało zawsze 100 Hz po wgraniu sterownika od monitora. (sprawdzone na różnych modelach różnych firm ) Normalnie jest ograniczenie do 85 Hz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zakinho Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 mi po wgraniu tez zawsze bylo 100 hz ale teraz nie :( nie wiem co zrobic reforce nie daje nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...