flasht Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Witam, Mam problem... gralem sobie w Savage, nagle komp sie zwiesil. Odpalam ponownie i nie wstaje... nie ma w ogole sygnalu do monitora... Nic nie beep'a (ja nie mam podlaczonego glosniczka do pc speakera, ale ta plyta chyba tego nie potrzebuje?). Kreci sie na maksa wiatrak od karty graf i wiatraczek na procesorze. Konfig: Q6600 4xCrucial Ballisitx 1Gb 1066 Asus P5k Premium Grafa: GF8800 Ultra Nie wiem nawet od czego zaczac... prosze o pomoc. Pozdrawiam, FlashT Edit: No dobra... znowu [ciach!]a Cruciale padly... :-/ W[ciach!]ic sie mozna... Do zamkniecia. Edytowane 29 Listopada 2007 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Zacznij od odlaczenia go na minute-dwie calkiem od pradu, potem sprobuj zresetowac bios. Jak nie pomoze to rozloz i zloz [czasami pomaga] a jak nie to bedziesz musial sprawdzic kazda czesc z osobna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 Proponuje clear_cmos później zostawić jedną kość i kombinować ze slotami bo może któraś padła i przez to komp nie wstaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flasht Opublikowano 29 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 (edytowane) Eh.. to jedna konkretna kosc padla... Ale to dziwne jest bo raz po wyjeciu tej drugiej wstal, ale sie zawiesil podczas ladowania windowsa... ciezko bedzie z gwara w tym przypadku... :-/ Updateuje biosa i zobacze moze pojdzie normalnie... Edit: No i znowu [ciach!]a pamieci do UK wysylac... ja [ciach!]le... Edytowane 29 Listopada 2007 przez flasht Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...