L.Viadro Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=6185 Czy to znaczy ze ten radiator na prawde wystarczy? Czy nie będzie sie przegrzewał jeżeli będę całymi dniami i nocami grał?:-) Bo jakoś ni emoge w to uwierzyć. Bo niedługo zmieniam sprzęt i zastanawiam sie nad tym radiatorem właśnie... w końcu miałbym cisze w pokoju^^ Czy ktoś używa tylko radiatora? Aha!Rozumiem ze ten radiator będzie pasił pod P4 2.4GHz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Rozumiem ze ten radiator będzie pasił pod P4 2.4GHz? Czytałeś dokładnie opis tego radiatora :?: - Jest przeznaczony do chłodznie chipsetu nie proca Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Radiator jest wydajny ze wzdgledu na wysokosc i rozmieszczenie zeberek. Oczywiscie bedzie wydajniejszy jezeli zamontujesz na nim jakis wiatrak, ale wszystko zalezy od temperatury jaka masz na chipsecie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 u mnie sie nie przegrzewa na 8rda+ i fsb 166. to znaczy starcza. lepszego chyba nie znajdziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 u mnie sie nie przegrzewa na 8rda+ i fsb 166. to znaczy starcza. lepszego chyba nie znajdziesz.ja znalazlem :-P na swojej mam taki od K6-2 450MHz/celeron 500MHz chyba jednak wydajniejszy i walal sie w szawce,to 26pln zostalo w kieszeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 11 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2003 Zamontowalem w weekend taki na moim Abicie.Wreszcie ciiisza.Tyle ze piszac te slowa mam nizsza temperature na procku niz NB.35stopni na NB i 32 na procku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...