Misyo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Witam Płytka DVD na której mam back up zdjęc z własnego ślubu niestety nie daje sie za bardzo odczytać. Zgrywam pojedyńcze zdjęcia itd... Czy jest jakiś soft który jakoś może mi pomóc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Sprobuj BadCopy Pro - analiza plyty potrafi mu zajac pare godzin, ale juz kilka razy pomogl mi w bezndziejnych przypadkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Spróbój IsoBuster. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 BadCopy Pro.... rewelacja... pół płyty już odzyskałem. Najważniejsze katalogi już mam ;D Jeszcze tylko folder ze zdjęciami z nocy poślubnej i już wogóle będe się cieszyć ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 albo oddac plytke do regeneracji.. koszt kolo 18zl ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...