TranceLover Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Witam :) Mam wielki problem! Otóż usunąłem przez przypadek moim rodzicom wszystkie zdjęcia w aparacie z karty SD...czy jest jakiś sposób aby je odzyskać!? To dla mnie bardzo ważne! Proszę Was o pomoc, jesteście moją ostatnią deską ratunku! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Poszukałbyś na forum. Było wiele razy. Szukaj w dziale "Fotografia cyfrowa i grafika". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 (edytowane) Jeśli po podłączeniu do kompa cyfrówka widoczna jest jako dysk to spróbuj z programem EasyRecovery, a jeśli nie to skombinuj sobie czytnik kart pamięci. Edytowane 3 Grudnia 2007 przez Armo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TranceLover Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 OK, Panowie już sobie poradziłem dzięki wielkie :) Pozdrawiam :D P.S: Temat do zamknięcia! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...