Skocz do zawartości
Wiedzmin_

Grafika Z Tunerem Tv?

Rekomendowane odpowiedzi

Nie zrozumieliscie pytania.

Pytanie dotyczy FABRYCZNIE NOWYCH kart sprzedawanych w SKLEPACH komputerowych, nie na allegro.

Chyba doskonale zrozumieli pytanie :arrow: x800 AiW

Nowa karta GRAFICZNA : ATI RADEON AIW (X800) 128mb , TV

Najwyrazniej Ty nie zrozumiales odpowiedzi...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Nie bylbym pewien co do nowosci tych graf. Czemu? Gwara na 6 miesiecy wiec to sa pewnie jakies lezaki.

Przy okazji ten tekst miazdzy :L

Karta wyprzedza 6800GS/6800GT/7600GS, oczywiście mowa o kartach nie kręconych.

Juz widze jak X800 bez PS3.0 wyprzedza mojego dawnego 7600GS czy 6800GT...Tia...

Cos jeszcze. Nie widzialem aby ten AIW byl w boxie. Do pilota doplata 30 zl. Czyli de facto za tuner telewizyjny zaplacimy ponad 180 zl , to w tym momencie sa swietne tunery "oscienne" innych producentow zarowno na PCI jak i PCIE > Compro X500/E500.

Edytowane przez Firekage

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Firekage

Ciezko chyba wymagac od x800 zeby byl wyprodukowany w drugim\trzecim kwartale obecnego roku wiec to chyba oczywiste ze jest lezakiem. Co do reszty - jako PS2.0 mialo przewage nad slaba wydajnoscia kart z obsluga 3.0, nie uwazasz? ;]

Orgiusz , ale tutaj nie chodzi o czas wyprodukowania. Pokazalem , ze w tej aukcji mijaja sie z prawda , a takich specow to ja omijam.

Natomiast sama cena karty , dodatek do pilota oraz przesylka = lepszy tuner dodatkowy , ktory umozliwi podlaczenie lepszej oddzielnej grafy i wedlug mnie to lepsze rozwiazanie przy tej cenie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzieki za kolejny link do firmy - krzak ktora sprzedaje REWELACYJNE "nowe" karty graficzne, na ktore daje AZ 6 miechow gwarancji... Nie mowiac o wyposazeniu o reszcie oferty bo skomentowal to juz moj przedmowca.

Dobra dla tych ktorzy DALEJ maja opory ze zrozumieniem: NIE interesuja mnie karty sprzedawane na allegro, chocby FUNKIEL NOWKI STAN IGLA NIE SMIGANE

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Firekage

Dobra dla tych ktorzy DALEJ maja opory ze zrozumieniem: NIE interesuja mnie karty sprzedawane na allegro, chocby FUNKIEL NOWKI STAN IGLA NIE SMIGANE

To takie male ale... Nie dostaniesz zadnej i to mozna uznac za koniec tematu. Kazda bedzie uzywana lub lezakiem i na pewno nie nowa. Tego jak zauwazyles sie juz nie produkuje a ostatnim AIW z tunerem byl albo X1800 albo X1900 (tego 19 nie jestem pewien) wiec nie licz na sklepy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi