kruhy Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 witam, zastanawiam sie nad kupnem karty graficznej x1950, nie ukrywam ze wolalbym nie przeplacac, dlatego moje pytanie brzmi jaka bedzie roznica pomiedzy tymi dwoma kartami jezeli mam zamiar grac w rozdzielczosci 1440x900, czy warto doplacic do tych 512mb?z gory dziekuje za odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Warto.Weź 512 MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 No w tej rozdzielczości to już raczej ci się to 512 przyda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbian Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Przyda , nie przyda. Zalezy czy wlaczysz AA i AF. Choc podejrzewam ze nie bardzo bedziesz grał w tej rozdziałce i pewnie ta karta nie pociagnie pełnego AA to chyba nie ma sensu bawic sie w 512MB, roznica bedzie kilka FPS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Warto <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> 512MB. Crysis zjada 256MB na karcie juz przy 800x600 (all na max z tweakiem na very high bez AA, AFx8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Nie warto, 512MB w tej rozdzialce nie jest potrzebne, poza tym to ta karta i tak nowych gier nie pociagnie w tej rozdzialce chocby nie wiem ile ramu miala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Przy takiej rozdziałce mogą się pojawiać sprzeczne opinie :). Ja bym też brał jednak z 512mb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=211821 - to co prawda inna karta, ale liczy sie porownanie 256mb vs 512mb . Jak widac w grach starszych roznicy wielkiej nie ma, a w tych nowych i tak X1950PRO juz nie da rady, wiec 512MB na tej karcie nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...