Ruido Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Prosilbym o linki do sklepow lub stron gdzie mozna obejrzec/poczytac/kupic dobre glosniki i subwoofer :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 a ja bym proponował uzć opcji "SZUKAJ"!!!!!!!!!!!!! było jush w diabłiy tego typu topiców!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Prosilbym o linki do sklepow lub stron gdzie mozna obejrzec/poczytac/kupic dobre glosniki i subwoofer :P No masz www.turbosound.com www.beyma.com Te 2 firmy produkuje naprawde dobre estradowe głośniki itp. :) Wysoka jakość wysoka cena :( ale opłaca Ci się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 Prosilbym o linki do sklepow lub stron gdzie mozna obejrzec/poczytac/kupic dobre glosniki i subwoofer :P No masz www.turbosound.com www.beyma.com Te 2 firmy produkuje naprawde dobre estradowe głośniki itp. :) Wysoka jakość wysoka cena :( ale opłaca Ci się :) Dzieki za linki a ja bym proponował uzć opcji "SZUKAJ"!!!!!!!!!!!!! było jush w diabłiy tego typu topiców!!!!! A tobie nie dziekuje bo nie ma za co :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 A do jakich zastosowań? I chcesz sam składać, czy kupić gotowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 12 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2003 A do jakich zastosowań? I chcesz sam składać, czy kupić gotowe? kupic gotowe :) zastosowanie ?? domowe : - gry - muzyka - filmy :P troche mam doplywu gotowki wiec sie poprostu zastanawiam nad kupnem dobrych glosnikow be te moje stereo mnie dobijaja :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Jaki masz wzmacniacz? Jakiego dżwięku oczekujesz? I co najważniejsze, jakiej powierzchni masz pokój? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 1. Jaki masz wzmacniacz? 2. Jakiego dżwięku oczekujesz? 3. I co najważniejsze, jakiej powierzchni masz pokój? 1.brak :D 2. Dobrych basów :) 3. Pokój mały z 5m na 5m ale na szczescie z nikim go niedziele. Na glosniki mam do wydania w sumie okolo 2tys. cobyscie doradzali za glosniki/zestaw ??? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ale zaraz zaraz... Ty chcesz kupić gotowy zestaw głośników a'la cambridge albo creative. Bo jak nie to musisz też kupić wzmagol. I chcesz 5.1 czy stereo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ale zaraz zaraz... Ty chcesz kupić gotowy zestaw głośników a'la cambridge albo creative. Bo jak nie to musisz też kupić wzmagol. I chcesz 5.1 czy stereo? lepiej 5.1 of course :P a co do tego czy zestwaw a'la creative czy zwykle glosniki to zalezy co radzicie :D i cze 2 tys starcza na dobre pradziwe glsniczki 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jak 'normalne' głośniczki to razem ze wzamcniaczem za 2k 5.1 nie będzie :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jak 'normalne' głośniczki to razem ze wzamcniaczem za 2k 5.1 nie będzie :P.a za ile mniejwiecej ?? bo zawsze mozna dozbierac :D a jakie jest wasze zdanie na temat zestawow glosnikowych do kompow Creativa ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 nie dam linków ale polecam Ci zakup Creative inspire 6700 6.1 <----no wypas stary, WYPAS.... jak na warunki domowe to te głosniki wymiatają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Jak na warunki domowe (pokój 3x4,5) moje odsłuchy (300W każda) dają czadu - i żadn zestaw kina domowego tego nieprzebije :) Głośniki beyma'y,bassreflex,2 piezaki :) Możn powiedzieć, że mam w domku mał studio. Obódowy do głośników poleciłbym samemu zrobić, albo komuś zlecić. Jakbyś zlecał to komuś to musiałbyś mieć głośniki na miejscu, zeby odpowiednie wymiary dać. A i głośniki niemuszą być koniecznie 300W tak jak to ja mam - Starczy Ci 100W a wzmachol może być UNITRY 50W, a jak juz chcesz wycisnąć wszystkie soki z tych głośniczków to zajżyj na strone www.musicstore.de - tam znajdziesz cos dla siebie i porównasz ceny gotowych pak, a ceny własnoręcznie robionych pak. Ew. spróbuj na www.monacor.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Stary znalazłem coś idealnego dla Ciebie: Koda Am933. Jest to zestaw 5 satelit i subwoofer z wbudowanymi wzmacniaczami dla wszystkich kanałów i sterowany za pomocą pilota.Cena 1399PLN!!! Może nie jest to szczyt audiofilizmu, ale podobno są rewelacyjne jak za swoją cenę. A jak będzie Ci mało basu ta za zaoszczędzoną kase zrób albo kup dodatkowy subwoofer (najlepiej Koda SW 1000) Dystrybutorem na Polske jest firma Polpak z Warszawy. A w POznaniu na ulicy Dąbrowskiego 40 jest sklep firmowy tel 847-26-63 Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Stary znalazłem coś idealnego dla Ciebie: Koda Am933. Jest to zestaw 5 satelit i subwoofer z wbudowanymi wzmacniaczami dla wszystkich kanałów i sterowany za pomocą pilota.Cena 1399PLN!!! Może nie jest to szczyt audiofilizmu, ale podobno są rewelacyjne jak za swoją cenę. A jak będzie Ci mało basu ta za zaoszczędzoną kase zrób albo kup dodatkowy subwoofer (najlepiej Koda SW 1000) Dystrybutorem na Polske jest firma Polpak z Warszawy. A w POznaniu na ulicy Dąbrowskiego 40 jest sklep firmowy tel 847-26-63 Polecam! Dzieki za pomoc :P a co bys ty wybral te glosniczki co mowisz (plus wzmacniacz) czy jakis zestawik Creative? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Niezrozumieliśmy się. Do tych głośniczków co napisałem nie trzeba wzmacniacze, jest on wbudowany. Podłączasz tylko dzwięk przez wejscie 5.1 Ja osobiście wybrałbym stereo :wink: A jak chcesz sięprzekonać czy będą lepsze od Creativuw to porównaj ich rozmiary :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Niezrozumieliśmy się. Do tych głośniczków co napisałem nie trzeba wzmacniacze, jest on wbudowany. Podłączasz tylko dzwięk przez wejscie 5.1 Ja osobiście wybrałbym stereo :wink: A jak chcesz sięprzekonać czy będą lepsze od Creativuw to porównaj ich rozmiary :D he he sorks mowiac wzmacniacz mialem namysli subwoofer. Kurcze o tej godzinie powoli przestaje myslec :D masz moze linka z fotka do tych glosnikow o ktorych mowisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 Ide spac ;-) Więc sam musisz poszukać strony POLPAKU Nara! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 oki znalazlem :D Moc wzmacniacza (8 ohm) 6x 40 W Głośniki Satelity: 19 mm + 102 mm Subwoofer: 203 mm Pasmo (+/- 2 dB) 20 Hz - 20 kHz Wymiary subwoofera w cm (WxSxG) 39,6 x 21 x 44,5 Wymiary satelit w cm (WxSxG) 24,1 x 15,5 x 19 Waga zestawu 28 kg myslicie ze warto taki zestawik kupic i bede z niego zadowolony czy lepiej zbierac dalej ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinus Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Ja Ci radze: idz do tego sklepu na Dąbrowskiego i posłuchaj, albo zaptaj się czy Ci nie wyporzyczą na odsłuch, jesli to konkretny sklep to powinni porzyczyć. Powodzenia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 Czy sa dobre to sie dowiesz jedynie odslu<span style="color:red;">[ciach!]</span>ac i porownujac doczegos innego. Moze wez sobie do porownania jakies stereo za wyzsza cene niz do tej pory przewidywales wydac. Ogolny wyglad i prezentacja dobra. Tylko jak juz pojdziesz do sklepu, to spytaj czy maja jakies plyty na ktorych tych glosnikow mozna posluchac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 15 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2003 oki dzieks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...