maz1i Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Witam. Ostatnio pobrałem sobie przez p2p obraz płyty był spakowany i warzył ok 4GB po rozpakowaniu okazał sie że obraz warzy dużo więcej bo ponad 6 GB jakim programem można tak dużo spakować??? Czy ktoś wie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Wszystko zalezy od schematycznosci bitow w plikach. Zrob sobie plik 4GB wypelniony samymi zerami, to nawet zipem spakujesz go do kilku KB. A co do twojego pytania... Tak trudno sprawdzic rozszerzenie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie kumam o co chodzi z tymi zerami, a co do rozszerzenia to mogę podać jedynie w jakim formacie jest obraz po rozpakowaniu tamto usunąłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 O to ze kompresja zalezy głownie od kompresowanych danych a nie uzywanego programu(choć ten tez ma znaczenie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 13 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2007 A jeszcze dokladniej, nie programu a uzytego algorytmu kompresji. A co do programu to prawdopodobnie WinUHA (UHARC), ewentualnie 7zip. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 KGB Archiver ? Tylko jak zapuścisz w nim maksymalną kompresję to ci do świąt nie skończy ale przyszłego roku, ale potrafi zdziałać dużo kosztem czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz1i Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 KGB Archiver ? Tylko jak zapuścisz w nim maksymalną kompresję to ci do świąt nie skończy ale przyszłego roku, ale potrafi zdziałać dużo kosztem czasu Już próbowałem tego programu i jest ok tylko właśnie czs odgrywa tu dużą role, którego nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 UHarc: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=uh...+Google&lr= - polecam :) Poza tym możesz jeszcze próbować 7Zip'a podobno także sobie nieźle radzi... Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...