Skocz do zawartości
Kosmo81

Czy Warto To Kupić W Całości Czy Coś Zmienić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wypatrzyłem na alle coś takiego i nie wiem czy warto w to inwestować. Na kompa mam przeznaczone max 1800 zł Chodzi mi o taki komp do wszystkiego z naciskiem na obróbkę zdjęć, lekkie granie i co najważniejsze CICHĄ pracę

Dodam, że obecnie mam jakiegoś Celerona 2.4 G z 512 Ram. Nie znam dokładnei nazwy płyty głównej ale jest to chyba jakaś gigabyte.

Niedawno dokupowałem do zestawu twardy dysk, ale wydaje mi się, że ATA. Czy będzie on chodził z n/w zestawem

http://allegro.pl/item278060823_extra_core...sklep_raty.html

Sory za pytania, ale w ogóle się nie znam na kompach i kumpel polecił mi to forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procesor CORE 2 DUO 2x2.33GHz "E6550" socket 775 BOX - super wydajny oraz bardzo cichy procesor dwurdzeniowy INTEL -> to stwierdzenie mi się najbardziej podobało :) nie wiedziałem, że procesory mogą być głośne :lol2: Tak jak inni tu już napisali udaj się do działu z zaproponowanymi już zestawami a napewno coś sobie wybierzesz. Na alledrogo nie opłaca się kupować takich "zestawów" widać, że działają na psychikę. Procesor niczego sobie, ale płytka już z przedziału budżetowego pod intela :( typowe zagranie jak w super marketach :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi