Kosmo81 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Wypatrzyłem na alle coś takiego i nie wiem czy warto w to inwestować. Na kompa mam przeznaczone max 1800 zł Chodzi mi o taki komp do wszystkiego z naciskiem na obróbkę zdjęć, lekkie granie i co najważniejsze CICHĄ pracę Dodam, że obecnie mam jakiegoś Celerona 2.4 G z 512 Ram. Nie znam dokładnei nazwy płyty głównej ale jest to chyba jakaś gigabyte. Niedawno dokupowałem do zestawu twardy dysk, ale wydaje mi się, że ATA. Czy będzie on chodził z n/w zestawem http://allegro.pl/item278060823_extra_core...sklep_raty.html Sory za pytania, ale w ogóle się nie znam na kompach i kumpel polecił mi to forum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZwieRZakwawa Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Nie warto masz przyklejony temat z gotowymi zestawami więc tam sie udaj. A to co tam dają to szit... najlepsze było: " znanej i cenionej firmy mustang" :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosmo81 Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Tak też myślałem, ale nie mam pojęcia cio w tej klasie cenowej kupić i już sięgam do tego najgorszego czyli zestawu z alle :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 12 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2007 Dlatego powstal watek Zestawy na.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 14 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2007 Procesor CORE 2 DUO 2x2.33GHz "E6550" socket 775 BOX - super wydajny oraz bardzo cichy procesor dwurdzeniowy INTEL -> to stwierdzenie mi się najbardziej podobało :) nie wiedziałem, że procesory mogą być głośne :lol2: Tak jak inni tu już napisali udaj się do działu z zaproponowanymi już zestawami a napewno coś sobie wybierzesz. Na alledrogo nie opłaca się kupować takich "zestawów" widać, że działają na psychikę. Procesor niczego sobie, ale płytka już z przedziału budżetowego pod intela :( typowe zagranie jak w super marketach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...