Kamil>>> Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Mam WinMe i kupiłem jakąś gazete z PLD i chce to zainstalować na drugiej partycji ale tak żeby wina nie ruszać jak skonfigurować bootloadera na win. Powiem jeszcze że normalnie na koncu konfigueacji wyskakuje mi błąd że instalator nie może podołać wymahganym ustawieniom i inne takie <span style="color:red;">[ciach!]</span>ły. Tak naprawde to linux do niczego nie jest mi potrzebny tylko chcę mięć stabilnego Gimpa bo win jest do d... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 1. Nie podales zadnych konkretow (komunikaty, jaki sprzet etc.) 2. Pod Windows jest wiele programow do obrobki grafiki, jak dobrze Windowsa skonfigurujesz, ew. zamienisz na cos z rodziny NT, to wszystko bedzie stabilne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Ja mam XP Pro, mam też Photoshopa i Corela a CHCĘ GIMPA. a mój sprzęt to: Ecs k7s5a, duron1000mhz(nie kręcony)128sdram(jedna kość),samsung40gb=3 part. ten linux to: PLD 1.0 (ra) może jakis link z opisem znacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 http://www.pld.org.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 znalazłem tam opis instalacji tego co mam jak sie uda to niedługo coś napiszę a jak nie to format :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...