Z!m3K Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 http://allegro.pl/item278553542_katana_cor...0mhz_500gb.html Co o tym myślicie? Kolega się mnie radzi i według mnie super, ale postanowiłem się spytac was na forum. Jedyne do czego się można przyczepić to karta graficzna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bilas Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 Dokładnie, karta graficzna bedzie bardzo waskim gardlem w tym zestawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2007 A co kolega będzie na takim kompie robił . Będzie grał , używał kompa w domu czy zajmuje się grafiką 3D , kodowaniem audio/video etc. Bo jak to pierwsze to ten komp nie nadaje się do tego ( mało jest gier które wykorzystują 2 rdzenie , gry które wykorzystają 4 rdzenie to rodzynki ) Do gier wystarczy E2140 i 2GB ramu , 500GB dysk to wg. mnie też przesada , wystarczy 250 GB . Równomiernie rozłożony zestaw będzie lepszy nić to coś . Za 2 600 zł można mieć zestaw z E6750 , 2 GB ram , 8800GT i dyskiem 250 GB , do tego buda za 110 zł ( jakiś modecom bez zasilacza ) . Konfig jest w przyklejonym topicu Sysaka , ten za 2 600 zł . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...