Gonzus Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Witam wszystkich. Mam pytanko,który procek bardziej się opłaca.E2140 czy E2160 ? Z pewnością będę kręcił.Mam już chłodzenie-> Scythe Katane II Drugie pytanie,która z płyt głównych jest lepsza Foxconn P35 czy MSI P35 ? Na której lepiej bedzie kręcić w/w procki? Jakie pamieci do tego? A-Daty czy Geile? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedziel Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 procki to loteria wiec jezeli nie kupujesz selekta to 2160 lepszy. Mobasy oba sie dobrze kreca jezeli na takie trafisz wiec to takze loteria ;) Kazdy z nich ma wady i zalety. Wybierasz po prostu ta ktora ci sie bardziej podoba i ma bajery z ktorych bedziesz korzystal (COM LPT tego typu). Pamieci to chyba lepsiejsze beda A-Daty lecz tez loteria na jakie chipy trafisz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 e2160 większy mnożnik. mobo ja bym wziął foxcona, a co do pamięci to goodramy na elpidach 667mhz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinas83 Opublikowano 18 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2007 Kingstony na elpidach też są OK. 900-1000 można z nich wyciągnąć przy cl5, co za te pieniądze jest wręcz śmieszne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Wezmę chyba jednak Foxconna ze względu na crossfire.Mam zamiar kupic 3850 512 MB a jak już nie bedzie sobie dawała rady to dokupić jeszcze jedną..Procka chyba jednak wezmę E2160.Mam nadzieje że trafie na sztuke dzieki której osiągniecie bariery 3,0 ghz nie bedzie problemem.a te pamiątki? Mógłby ktoś zarzucic linka z tymi elpidami? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Pewnie jeszcze nie wiesz, że P35 do Crossfire nadaje się średnio. W tym trybie jedno gniazdo działa X16 a drugie X4. Przyroda ;] To raczej układ dla pojedynczych, dobrych kart. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 (edytowane) Msi tez ma crossfire i moim zdaniem jest o wiele lepsze. Edytowane 19 Grudnia 2007 przez Sector19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2007 Hmm,no to nie dopatrzyłem się tego.MSI o wiele bardziej podoba mi się z wyglądu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm84 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 kto na forum sprzedaje selekty ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Sector19.Pisze jak BYK tak trudno się rozejrzeć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Wiesz te pare zł więcej warto wydać na selekta. Może być tak ,że proc na 2.66 ghz się skończy i wtedy nie będzie za wesoło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Spiety mam do Ciebie pytanie czy wynik 3Dmarka to jest twój aktualny przy tymz zestawie z sygnaturki? Bo coś chyba nie za bardzo jest! wez e2160 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 20 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2007 Tak.Taki mam wynik o ile mnie pamiec nie myli ;) Na wieczór uaktualnie,zrobie nowy test. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...