Gość Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 czy ktos wie gdzie mozna znalesc jakis program do np. łączenia dwoch kawalkow filmu w jeden itp. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 nie bardzo ale poszukaj w necie programów do obróbki filmów..... kiedys widziałem tego c*uj i jeszcze ttroche ale nie pamiętam fadresu stronki..:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 VirtualDub (http://www.virtualdub.org) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 13 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2003 Samo posiadanie VDuba nie wystarczy, trzeba go umiec uzyc. Zajrzyj na poczatek na www.divx.pl , szczegolnie forum pare praktycznych porad tam jest. Poza tym poszukaj w necie (google) tutoriali do tego progsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no przepraszam nie ma chyba prostszego w uzyciu programu niz VirtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no przeciez jak sciagne, pogrzebie, zepsuje i reinstalke zrobie to juz bede umial, no nie?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no przepraszam nie ma chyba prostszego w uzyciu programu niz VirtualDubTo ze jest najprostszy w obsludze w kategorii programow do obrobki video nie oznacza ze jest on prosty w obsludze dla przecietnego uzytkownika. Ciekaw jestem kto od razu po zainstalowaniu skleil 3 avi w jeden na przyklad? Dlatego podalem przydatny link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 hehe ja skleilem :) i wrzuciłem swoje wav-y :) ...ja tylko odpowiadam na ciekawość a marco miał rację - najprostszy VduB pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2003 no przeciez jak sciagne, pogrzebie, zepsuje i reinstalke zrobie to juz bede umial, no nie?? :) To sie nazywa odpowiednia postawa i nastawienie do nowosci ! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...