neverdie Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Witam, Od pewnego czasu planuje zakup klawiaturki , po przejrzeniu wielu ofert doszedłem do wniosku , że nie jestem w stanie kupić nic lepszego do gier niż produkty Razera.I Teraz zaczyna się problem , którą klawiature wybrać Lycosa czy Tarantule ? Wiem , tyle że Tarantula jest starszym modelem , ale za to ma więcej programowalnych przycisków , niestety jest np. pozbawiona całkowitego podświetlania klawiszy. Nie wiem , może ktoś z Was ma takie cudo w domu , lub miał je chociaż lub jest w stanie pomóc mi w wyborze :D ? Razer Lycosa Razer Tarantula Pozdrawiam , i liczę na pomoc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Jest temat o klawiaturach juz ;) Bylo o Lycosie ostatnio. Wiem , tyle że Tarantula jest starszym modelem , ale za to ma więcej programowalnych przyciskówW Lycosie jestes w stanie przemapowac kazdy przycisk na klawiaturze - beat that ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 powiem jedno .... klawisze sa milutkie jak pupa niemowlaka - a podświetlanie jak w komóreczce .... klawisze mięciutke....nie zamienie jej na nic........POLECAM!!!Raz dotkniesz i sie zakochasz obiecuje ci to! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PMichalak Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Mam Tarantule i IMO nie warto jej kupować :P Kupiłem ją bo pasuje mi do myszki i jest elo a poza tym nie bylo jeszcze wtedy tej nowej. Gdyby miała podświetlane klawisze to git, a tak to troche głupio :P Przydały by się ze świecidełkami :P :P . Pozdr0600 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Hyh , właśnie wrzuciłem mojego Lycosika do koszyka i może jeszcze przed nowym rokiem do mnie dotrze :D Chociaż , mam małe nadzieje bo w sklepie można było zamawiać tylko za pośrednictwem poczty (Co prawda priorytet - ale poczta polska wiadomo jaka jest xP).Jak klawiaturka do mnie dotrze to postaram się wstawić na forum jakąś recenzję z fotkami :P Pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2007 Chociaż , mam małe nadzieje bo w sklepie można było zamawiać tylko za pośrednictwem pocztyOT: co to za dziwny sklep? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2007 4play.pl ;) Kierowałem się w sumie podawanym czasem wysyłki ;) I mam nadzieje , że rzeczywiście będzie taki jak podano (24h) :P i że w czwartek-piątek zrealizują :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 co do tematu ... z tego w sygnie narazie mam tylko monitor i controlsy, wrocilem po wakacjach z anglii i sobie powiedzialem ze zrobie zakup life time i w 500zł zmieściłem sie po promocji z 3 razerami ... Tarantulka jest po prostu świetna, masa przycisków multimedialnych i do zaprogramowania :) ale gdybym kupował teraz to wział bym Lycose z uwagi na podświetlane przyciski ... w nocy gram dużo a lampki nie posiadam przy kompie :P do Tarantulki dokupić można lampke mocowana w tą dziurke nad przyciskami F8 i F9, ale ja nie moge tego nigdzie znalezc :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Niestety ta lampka do Tarantuli jest troche syfiasta , bo ja np. nie mam miejsca żeby postawić na klawiaturze 10cm. lampkę ponieważ klawiature mam na wysuwanej półce pod biurkiem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Niestety ta lampka do Tarantuli jest troche syfiasta , bo ja np. nie mam miejsca żeby postawić na klawiaturze 10cm. lampkę ponieważ klawiature mam na wysuwanej półce pod biurkiem :D aha, to ja nawet nie wiedziałem że to jest latarnia morska a nie lampka ... w takim razie ja tez na nia miejsca nie mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 aha, to ja nawet nie wiedziałem że to jest latarnia morska a nie lampka ... w takim razie ja tez na nia miejsca nie mam :P Tzn , wiesz nie chciał bym Cię wprowadzić w błąd , ja przeglądałem dyskusje o tej klawiaturze na jakimś zagranicznym forum , tam było kilka fotek tej zabawki od użytkowników i lampka wydawała się być dość duża ;) Jednak jaka jest jej rzeczywista wysokość nie wiem dokładnie :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dbq Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Tzn , wiesz nie chciał bym Cię wprowadzić w błąd , ja przeglądałem dyskusje o tej klawiaturze na jakimś zagranicznym forum , tam było kilka fotek tej zabawki od użytkowników i lampka wydawała się być dość duża ;) Jednak jaka jest jej rzeczywista wysokość nie wiem dokładnie :unsure: w sumie to ja pisałem tylko, że jest xD jaka by nie byla raczej mi sie tez nie zmiesci podczas uzytkowania :< Edytowane 26 Grudnia 2007 przez dbq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 z tego w sygnie narazie mam tylko monitor i controlsy,I +10% za zbyt dlugi podpis, jesli go czym predzej nie odchudzisz o jedna linie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...