Gość Szaman Stary Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 (edytowane) Mam pytanko i problem. Chce zmienic częsciowo flaki kompa tzn nowy procek, pamieci. poniewaz niedawno kupilem nowy twardy dysk ale ATA 320Gb, mam jeszcze dodatkowo 160Gb + przenosny 80 GB + nagrywajke oczywiscie wszystko ATA.Powstal dylemat jaką kupić plyte żeby to chodziło. Z tych ktore znalazłem wszystkie obsługuja 1x ATA. Niechce sie pozbywać tych dyskow. Czy ktoś słyszał o takiej plycie? Moze jakieś namiary.Pozdrawiam Edytowane 22 Grudnia 2007 przez Szaman Stary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dwaIP Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 Asus P5N-E SLI, P5W-DH, P5W (za okolo 2 tygodnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eVok Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 albo kupić takie coś http://www.allegro.pl/item286342253_kontro...os_wys24h_.html ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 albo kupić takie coś http://www.allegro.pl/item286342253_kontro...os_wys24h_.html ;) Predzej przejsciowke ide-sata niz oddzielna karte rozszerzen na PCI. A tak to pozostaja plyty wymienione przez dwaIP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eVok Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 kupiłem do siebie taką przejściówkę tyle że nie Gibabyte i nie działa :/ i dlatego kupiłem taką kartę bo też mam 1 dysk ata ,1 sata i 2 nagrywarki ata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2007 MSI P6N SLi-F ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...