_bartx Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 (edytowane) Zrobiłem dzisiaj formata, bo już się należało :) Przed miałem 3 patrycje - 20GB (system), 40GB i 89GB. Chciałem zmniejszyć partycję systemową do 12GB, a partycja która miała przedtem 40GB miała mieć 48GB. Niestety nie udało mi się to. Załączam screena jak to wygląda i mam pytanie jak to zrobić, żeby było po mojemu :) Edytowane 23 Grudnia 2007 przez BArt_X Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Usunąc D, prezesunąc rozszerzoną w dół, zwiekszyc na pełny rozmiar, przesunąc ostatni dysk do góry, zwiększyc rozmiar z 40 na 48. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 po co kombinować patricion magic to zrobi bez zadnego kłopotu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 I przy okazji cos wywali z dysku... Poza tym to co podałem to kolejnosc wykonywania wszystkiego tak jak się to powinno prawidłowo zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_bartx Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Poradziłem sobie za pomocą Partition Magic i nie nie usunąłem przy okazji :D Dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...