Macieqqq Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Ktory z podanych skryptow byscie poradzili? SMF mi sie ogolnie podoba, chociaz brakuje (po zainstalowaniu mod'a) rozbudowanego systemu ostrzezen. PhpBB3 jakos mi nie podchodzi, ale moze warto? Z gory dzieki Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Przetestuj sam - i wybierz :) IMHO - najlepszy sposób. Oszczędzisz sobie [wielu] rozczarowań i zbędnych wątpliwości - aktualnie/w przyszłości. Ze swojej strony - phpBB3 - widziałem tyle co ze strony użytkownika i szczerze mówiąc - wolę już dwójeczkę... A SMF – przyjemności testować nie miałem [kiedyś będzie trzeba]. Pozdrawiam, wyyzy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 Uczeszczam na jedno forum postawione na SMF i uwazam ten engine za starsznie frustrujacy i nieintuicyjny... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2008 (edytowane) Uczeszczam na jedno forum postawione na SMF i uwazam ten engine za starsznie frustrujacy i nieintuicyjny... Czy ja wiem bawie się na smf cały czas. Wiadomo ze zabawy jest z modami ale mimo to jest ok. Teraz czekam na wersje 2.0 Edytowane 1 Stycznia 2008 przez kamilo23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Osobiście też uzywam od kilku lat SMFa, przesiadłems ię z PHPbb2 by Przemo i nie powiem. Na poczatku problem, ale teraz już w zasadzie bez problemu. Nie sypie się, działa sprawnie. To mi wystarcza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...