DoctorPulse Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Mam około 1000zł na procesor, interesuje mnie zamiana mojego e6750 na coś lepszego, płyta EVGA nForce 680i SLI, głównie gry i autocad. Może Quad jakiś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Nie warto. Gry nie wykorzystają 4 rdzeni. Autocad prędzej. Ogólnie zmiania bez sensu. Odłóż na później ten 1000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komixx Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Wypatrzyłem coś takiego: http://www.komputronik.pl/Procesory/Intel/...pelny,id,39422/ Ale nie kupuj w komputroniku bo tam max drogo.. może gdzieś indziej znajdziesz taniej albo lepszy model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi311 Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) osobiscie proponuje poczekac na penryny bo imo ten c2d jest cacy :wink: i zmiana na c2q nie ma sensu... jesli chcesz juz bardzo cos zmieniac to zainwestuj w pamieci 4x1 :P ( lub 2x2 ;) ) Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Yogi311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 jesli chcesz juz bardzo cos zmieniac to zainwestuj w pamieci 4x1 :P ( lub 2x2 ;) )Dokladnie, nic dodac nic ujac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Dodatkowe 2GB RAM na pewno nie zaszkodzi. Za to pomysł z wymianą CPU jest chybiony. Dobrze Ci radzą czekaj na Penryny. P.S. Na co tobie Tagan 800W ??? O.o Edytowane 26 Grudnia 2007 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zasilacz kupiłem z myślą o długim użytkowaniu ;] więc dlatego te 800W a do tego noszę się z zamiarem dokupienia drugiego GTX'a, to więc szukam 2x2GB ramu, dzięki za odp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryld Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 Na który Bank napadłeś? zostało coś? chętnie podejdę... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) hehehe, to nie bank, mam po prostu w chwili obecnej trochę wolnej gotówki i możliwość wliczenia w koszty prowadzenia działalności części do PC może coś takiego? http://www.allegro.pl/item285293964_ocz_2x...pc_nowosc_.html Edytowane 26 Grudnia 2007 przez DoctorPulse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...