Gość neevsky Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) AMD Athlon 64 3000+@3200+ AM2, Gigabyte GA-M51GM-S2G, nVidia nForce 430, 512MB Kingmax 667@700, BeQuiet 600W, 80GB ExcelStor ATA, Benq DW1650 DVD, Obudowa NTT System, Box Cooler, nVidia GeForce 6100@6%+ A co do ostrzeżeń to powinno być że jak sie dostanie punkty to po roku się kasują tak jak w drogówce :angry: Edytowane 31 Grudnia 2007 przez neevsky Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 AMD Athlon 64 3000+@3200+ AM2, Gigabyte GA-M51GM-S2G, nVidia nForce 430, 512MB Kingmax 667@700, BeQuiet 600W, 80GB ExcelStor ATA, Benq DW1650 DVD, Obudowa NTT System, Box Cooler, nVidia GeForce 6100@6%+Ostudze Twoje zapaly na powitanie, poniewaz mobo raczej nie wyrobi z takim HTT jakie jest potrzebne do 3GHz, a tym samym wydasz tylko zbednie pieniadze. Daj sobie spokoj z peltierem itp. Chcesz lepsze chlodzenie : kup sobie jakies czesci do wc i poskladaj zestawik. Kompik hmm chyba siakis "marketowy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Bo mu się nudzi ? Niech chłopak potrolluje trochę na forum, dostanie 100% ostrzeżeń i sie skończy...raczej zacznie bo dostanie bana i kolejne konto ... @neevsky zrób ten blok albo inaczej zacznij go robić i pokaż fote na razie żadnej od Ciebie nie widziałem :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kompik hmm chyba siakis "marketowy"media markt tylko to mi przychodzi do głowy :D Co do całych tych dyskusji to one nie mają sensu, temat zaczyna się od lodówki kończy na peltierze :mur: Kup porządne AC typu ninja albo fryzjer i będziesz zadowolony bo ponad 3Ghz to ja Ci nie wróże na tej płycie :) Tak po za tym to oc nic Ci nie da przy tej klasie sprzętu :) Bo mu się nudzi ? Niech chłopak potrolluje trochę na forum, dostanie 100% ostrzeżeń i sie skończy...Chce być fajny i oryginalny prawdopodobnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kompik hmm chyba siakis "marketowy" Trochę częsci mi zostało po spalonym kompie więc kupiłem AM2. W planach mam zamiar kupic coś do Overclockingu. No kurcze z tym blokiem to nie tak łatwo, ogólnie nie mam miedzi, a jestem zajety żeby jechać na Węglową. Ale postaram się zacząć to jakoś robić, jeszczre tak to nie wiem gdzie Innovateki 8/10 kupić bo w Komputroniku są po 12zł/metr i jeszcze tylko w 1 metrowych kawałkach są, nikt nie wie gdzie w Poznaniu mozna kupictakie wężyki? I jeszcze jedna prośba: możecie mnie tak nie "raportować"?? Nie no bo fajne forum a tu już 60% mam :cry: :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 1. I jeszcze jedna prośba: możecie mnie tak nie "raportować"?? Nie no bo fajne forum a tu już 60% mam icon_cry.gif icon_cry.gif:dontfeedtrolls: 2. W planach mam zamiar kupic coś do Overclockingu.jak i włożenie kompa do lodówki, zrobienie bloku, oraz wsadzanie pod to pleta ale ....jestem zajety żeby jechać na Węglową..... nie no ....:legal: co do wężyków jak one będą wyglądały jako najdroższy element "układu" :lol:? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 [...] a jestem zajety żeby jechać na Węglową. Dziwne, bo ja jak byłem w gimnazjum, to miałem bardzo dużo czasu :| daj sobie spokój z takimi zabawami, zamknij kompa szczelnie, nie dotykaj się go, niech Ci służy, a kasę zamiast niepotrzebnie rozwalić wydaj na coś pożytecznego.... Niedługo WOŚP, może chociaż komuś pomożesz, a i Nam przestaniesz krew psuć :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) Trochę częsci mi zostało po spalonym kompie więc kupiłem AM2. W planach mam zamiar kupic coś do Overclockingu. No kurcze z tym blokiem to nie tak łatwo, ogólnie nie mam miedzi, a jestem zajety żeby jechać na Węglową. Ale postaram się zacząć to jakoś robić, jeszczre tak to nie wiem gdzie Innovateki 8/10 kupić bo w Komputroniku są po 12zł/metr i jeszcze tylko w 1 metrowych kawałkach są, nikt nie wie gdzie w Poznaniu mozna kupictakie wężyki? I jeszcze jedna prośba: możecie mnie tak nie "raportować"?? Nie no bo fajne forum a tu już 60% mam :cry: :cry: Tak, bo ciezko z dworcowego wejsc do 28 i pojechac na sam koniec petli, przejsc sie chwilie i kupic troche miedzi za grosze. Jak juz jestes taki pokraka, to sprzedam tobie kawalek miedzi 60x60x10mm z dostawa do starego browaru. Takie weze kupuje sie tylko na metry, bo chyba nie chcesz 5cm kupowac :mur: Jezeli nie zmienisz sobie avatara, to gwarantuje tobie szybiego bana. Co do reszty glupich pytan: - zamrazarka nie wydoli -> za maly kompresor i za mala ilosc gazu - peltier nie wydoli -> drogi i bardzo mocny zasilacz musisz kupic, przy dzisiejszych prockach jego sprawnosc jest mierna - twoj komputer nie nadaje sie do oc jaki masz zamiar uprawiac - racze tobie pouczyc sie troche wiecej na fizyce, poczytac jeszcze forum i dopiero potem zakladaj tematy z pytaniami, na ktore nie ma odpowiedzi na forum i w necie. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez ryba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jc Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 (edytowane) ja ci sprzedam miedz , nawet nie sprzedam, oddam ci za KW , abys zaczal robic ten blok i pokazal wkoncu ze cos robisz... Kup porządne AC typu ninja albo fryzjer zaraz spyta czy dobry pomysl zrobic to samemu. neevsky , zmieniasz zdanie jak baba w ciazy, przestan pitolic i zacznij cos robic , albo odejdz w ciszy. Edytowane 31 Grudnia 2007 przez jc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Poziom tego tematu jest taki, ze kursor sam sie kieruje na kwadracik z krzyzykiem. Co do raportow w tym temacie, rozczaruje cie neevsky, ale jestes autorem zdecydowanej wiekszosc z nich :wink: Na przyszlosc sprobuj poszukac informacji zanim zaczniesz o cos pytac. Tutaj glowny watek zmienial sie kilka razy, przeskakujac z nonsensu w nonsens, zakonczmy to. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...