Mont3r Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kupiłem na allegro obudowę Chieftec'a Dragon Big Tower za 90zł, tyle że brak kilku itemków typu zaślepki, kluczyki, szyny montażowe do 5,25 i ten uchwyt... Wie ktoś czy w jakimś sklepie można kupić te "dodatki"?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eyah Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 (edytowane) Sory za OT, ale sam chciałem licytować, ale jak usłyszałem, ze brakuje tyle elementów to odechciało mi się;) Inho nie zostaje Ci nic tylko na forach popytać się czy nie sprzedają. Drzwi są za 25zł na allegro (tam chyba brakuje tej "klamki"?) Edytowane 27 Grudnia 2007 przez eyah Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2007 Kupiłem na allegro obudowę Chieftec'a Dragon Big Tower za 90zł, tyle że brak kilku itemków typu zaślepki, kluczyki, szyny montażowe do 5,25 i ten uchwyt... Wie ktoś czy w jakimś sklepie można kupić te "dodatki"?? :blink: Ja bym napisał do nich http://www.chieftec.pl/ i się spytał o brakujące części ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
omgwtf Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 To chyba tylko Antec jest taki wspaniałomyślny ;) przysyłają elementy, które ulegają uszkodzeniu, świadectwa proszę szukać na forum z poczatkiem PC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mont3r Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Napisałem do Chefteca... Zaślepka 2,4zł; klucz 2zł; jedna szyna 4,5zł :blink: a ten plastik na szyny dodadzą gratis ;P drzwiczki są ale bez kluczy... Orienci się ktoś czy można przypadkiem w jakimś sklepie zakupić cały panel?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...