panterml Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 mam glosniki Creative inspire p380 i jest taka sprawa :D kolega kupil sobie inne jakies 5.1 i te mi dal wiec mam 2x taki zestaw i wlasnie .. da rade to podlaczyc pod kompa ? ; ] 2 sub, 4 glosniki ? ; ] pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Jeden zestaw na front a drugi jako tylni + w windzie wybierasz "kwadrofoniczne". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panterml Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 tyle ze ja nie mam zadnej karty muzycznej itp, narazie jestem na starym kompie.. tak wiec nie ma tu nawet jakies konkretnej zintegrowanej, wiec musial bym tylko karte muz. ? czy cos jeszcze? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Tylko k. dźwiękową 5.1 ... 7.1 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...