Dar3ks Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam, Mam 4 sloty w płycie głównej (Gigabyte 965P-S3) i mam tam 2 x 1gb 800 mhz geil ultra (w dualu), chciałbym włożyć kolejne 2 x 1gb RAMU (w dualu), też Geila ale nie ultra i 667 mhz. Z tego co słyszałem to XP obsługuję tylko 3 gb.. ale nie jestem pewien. Moje pytanko: czy te 4 kości byłyby kombatybilne ze sobą? Z gory dzieki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teraw Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 kosci beda kompatybilne, oczywiscie wszystkie beda chodzic z predkoscia najwolniejszej, czyli 667 MHz. XP w wersji 32 bit (czyli tej zwyklej) obsluguje kawalek ponad 3 GB, to mialo byc chyba poprawione w Service Packu 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 to mialo byc chyba poprawione w Service Packu 3 Skąd takie info ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Z nikąd, znowy ktoś wyczytał jakies głupoty... XP obsługuje 4GB pamięci - adresowanie sprzetu. Dokładna ilosc zalezy od płyty głównej i jej ustawień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...