Portelsl Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Witam, mam zamiar podłączyć druga kartę graficzną pod SLI Gigabyte GF 7600gt i mam pytanie, jaki kupić wiatraczek żeby te dwie karty odpowiednio chłodziło? Bo obie mają pasywne chłodzenie i jedna od drugiej będą sie nagrzewały więc jakiś wiatraczek będzie raczej potrzebny. Najlepiej gdyby cena nie przekraczała 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 FANDER 12CM ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labovsky Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Byłoby prościej, gdybyś opisał sposób montażu tego wentylatora i jakiej wielkości on miałby być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 FANDER 120MM albo AEROCOOL SILVER LIGHTING. Ja bym zrobił dziurę w budzie i przykręcił ewentualnie mały komin. I w tedy nawiew na grafe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portelsl Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Kupie Fandera 120mm a jeśli chodzi o montaż to nie wiem jak ja zamontować wywiercić dziurę w obudowie czy położyc pod kartami?? może macie jakieś pomysły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Kupie Fandera 120mm a jeśli chodzi o montaż to nie wiem jak ja zamontować wywiercić dziurę w obudowie czy położyc pod kartami?? może macie jakieś pomysły?Pod raczej nie ma sensu, bo bedzie dmuchac glownie po grafice znajdujacej sie nizej, proponuje tak jak poprzednicy: bok obudowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zróbice tak jak ja mówię :D Komin od proca, dziura w obudowie i przykręcić komin a na końcu komina wiatrak na grafy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Portelsl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2008 Zróbice tak jak ja mówię :D Komin od proca, dziura w obudowie i przykręcić komin a na końcu komina wiatrak na grafy. To byłby najlepszy pomysł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość neevsky Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Albo zrobić z Plexi coś takiego: http://www.cooling.pl/lian-li-pc7-se-iii-c...odukt,1837.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...