gregor666 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 No ja też do znajomego oddawałem, miał polakierować lakierem samochodowym bo akryl paskudnie złaził no i wyszło jak wyszło, na zewnątrz ok ale w srodku tylko przy pomocy siatki jest dobrze. Myśle że 99% ludzi nie kuma dlaczego ktoś chce mieć idealnie we wnętrzu kompa. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Haha dokładnie mi też tak powiedział. "Czemu go chce w środku malować jak i tak obudowa jest zamknięta to nic nie widać". Dopiero jak mu powiedziałem, że będzie okno itp. to zajarzył i postarał się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 Prawie koniec: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Jest bosko Gregor ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Snow* Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 Fajnie wyglądają wentyle na ramkach :) ogolnie bardzo mi się podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 ładnie przejrzyście i wszytsko ma swoje mijesce :) a tak ap ropo wszystkiego na swoim miejscu :) gdzie chłodnica??:) i jeśli poza buda jak ją mocowałes?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 4 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2009 gdzie chłodnica??Nawet dwie na prawym boku obudowy zamocowane przy pomocy TEGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 aha :) a był byś zły gdybym zapożyczył od Ciebie to rozwiązanie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 5 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Spoko, kołki Scythe'a, troche oplotu i będziesz zadowolony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Dla ciekawych rozwiązań związanych z chłodnicami: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Black and White [: Fajnie się to prezentuje białe węże, białe wentylatory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 ladne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDriver Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Nie myślałem, że te chłodnice są tak akurat na panelu bocznym i do tego dwie sztuki. Grubo :D Bardzo ładnie, kawał dobrej roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 gruuubo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Super wyglada!!! :) Piekny zestawik ;) Gregor : Te zlaczki 45°, to Koolance'a tak? Kupiles je w coolingu? Jakies strasznie drogie nie? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 miodeks :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Dziękuje wszystkim za komentarze. Fajnie że się podoba. D0BR0 tak to są Koolance 45, kupiłem je od Malika jakos pare miesięcy temu po bardzo okazyjnej cenie ;), jakbym miał kupić je w coolingu to pewnie nie dałbym takiej kasy i jakoś inaczej kombinował. PZDR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malik Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Biale futro rzadzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 (edytowane) No wlasnie tez szukam takich po niskiej cenie, po w coolingu po 60zl za sztuke to troche przesada :) Edytowane 10 Maja 2009 przez D0BR0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Turek1233 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 No wlasnie tez szukam takich po niskiej cenie, po w coolingu po 60zl za sztuke to troche przesada :)Dokładnie... cooling za dużo się ceni... ale co zrobic jak nie ma konkurencji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Super efekt. Nigdy nie lubiłem montażu chłodnic poza obudową, ale musze przyznać, że wyszło Ci to elegancko wizualnie i podoba mi się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0BR0 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Szczegolnie elegancko wyszlo moim zdaniem z tymi 45° od Koolance'a, luki sa piekne, n.p. miedzy chlodniczkami. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Biale futro rzadziI am P.I.M.P :D Nigdy nie lubiłem montażu chłodnic poza obudowąW małych budach lepiej ładować chłodnice na zewnątrz niż kombinowac i komplikować sobie życie.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Gotowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaGe Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Kurde wygląda to naprawdę szałowo ; ) Kawał eleganckiego systemu. Na zdjęciach środka wygląda tak lekko, schludnie te łuki na 45 i wogóle, a na całościowych okazuję się taki potwór z dwoma grubasami na boku, że się przestraszyć można ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Jak zwykle........ na bardzo wysokim poziomie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kotan Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 No no pięknie ;) a nie chciał byś białego oplotu/?:) na bardzo wysokim poziomie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebaa Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Wymiękam i zamiatam szczękę z podłogi. Jak dla mnie rewelacja! Gratuluję i zazdroszczę :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatroX13 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Tak jak Ci dzisiaj mówiłem WuCeTa masz elo ;] a ffffuuutrrooo rządzi. Pożyczysz mi je jak będę robił sesyjke swojego układu?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Racuch Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 (edytowane) dwa razy nie będę powtarzał : patrz ---> Post #106 Edytowane 13 Maja 2009 przez Racuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...