VenomDM Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 (edytowane) Witam w nowym roku! Jak w temacie, kupiłem E2180, potrzebuje taniej płyty co da sie spokojnie pokręcić no i mam HDD i DVDrw na ATA. Jeśli chodzi o wymagania to nie potrzebuje SLI, karte graficzną mam, nie chce żadnych bajerów poza pokładowym audio >krótko mówiąc tania stabilna płyta do standardowego systemu i z potencjałem OC. Nie mogę się zdecydować między Neo-F i Ga-p31-dsl3 , obie są tanie, obie dobrze w testach wypadają, obie się kręcą.. Bardziej ciągnie mnie w kierunku Ga-p31 jest już po 200zł. :? Cholera którą brać :mur: ? Edytowane 4 Stycznia 2008 przez VenomDM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Ja bym brał Gigabyte'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Bierz Gigabyte za niewiele kasy masz dobre o/c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Gigabyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 A ja nie- czemu ? - patrz przyklejony temat [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...