Skocz do zawartości
boxer

Jaka Mocna Karta Na Agp

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, kolega chciał zmienić grafę na cos mocniejszego i prosił mnie o radę , ale wypadłem z obiegu jeśli chodzi o AGP, a że wstyd było sie przyznać że nie wiem :wink: dlatego pomyśłałem że zapytam jaką byście polecili grafę na AGP do 300-400 zł w miarę mocną.

... od razu uprzedzę kolega chce zmienić tylko k.graf nie planuje przejścia na Pci-e.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

Ten sprzęt skutecznie spowolni taką kartę ;) Niech jednak pomyśli nad wymianą.

P.S. Jeżeli celek na 775 to może go zostawić, kupić nową płytę, ram (jeżeli nie jest ddr2) i zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też mu tak mówiłem ale jak usłyszał że prawie wszystko ma zmienić to się skrzywił. A już na pewno mnie nie posłucha i nie kupi porządnego zasilacza. Niedawno kupił lapka z C2D i 8600GT, ale chciał pograć w Wiedzmina i Obliviona na PCbigscreenie dlatego myslał tylko o zmianie karty. Z tego co mówił to Stalker mu na tym radziu 9550 jakoś chodził i nie klatkował, więc nie wiem może zmiana karty wystarczy :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nic poza 7600 bym na to nie wciskał. X1950 będzie ograniczony, a nadal jest w cenie, więc nie warto.

Za 350 są Gainwardy 7600GT 256MB DDR3.

Na upartego za 400zł można dostać X1950Pro 256MB DDR3.

(ceny z allegro).

Osobiście w ten jego konfig to bym kupił 7300GT 256MB DDR3 i zapodał O/C. Radzia bym się bał z noname 350W.

Edytowane przez Szawel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nie może po prostu laptopa podłączyć do monitora PC ? :)

Też sobie pogra na większym ekranie...

A fakt taktem - do tego jego zestawu to chyba 7300GT, które tez pewnie będzie ograniczane przez Celerona (bo to kastrat jest...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi